gitmeden önce keşke @XoR 'a danışsaydın :) Bodrum ondan soruluyor.
Printable View
gitmeden önce keşke @XoR 'a danışsaydın :) Bodrum ondan soruluyor.
Biz gittiğimizde hep SixSenses Kaplankaya'da kalıyoruz. @XoR bey baya güzel ağırlıyor.
Club Marma ve/veya La Brezza'yı öneren Koray'dı. Malesef sadece Marma'nın plajını kullanmış :( O da Marma'nın ne olduğunu bilmiyormuş. Neyse, tek şikayet etmeyen çocuk oldu :D :D
Ha bu arada denizi çok sığ, 100 m ileride yüzme kulvarı bitiyor oraya kadar yüzüyorsun yoruldum dediğinde utanmasan kuma oturursun :D :D
Koray'ın tek yanıldığı otelin butik olmamasıydı ki zaten otelde değil; çünkü dediğim gibi yıldızı bile yok. Denizi ve tesisin çocuklara uygun olması dışında bir artısı yok.
Buradan temizlik ekibine sesleniyorum, arada bir odaları elektrikli süpürge ile süpürün bakın o leblebi sonra taş gibi olur birinin ayağını yaralar :D :D
Ne Bodrum'u ne Antalya'sı, hiç o kadar sıcaklara gelemiyorum. Toplasan 3 defa Bodrum'a gittim; her seferinde benim burada ne işim var dedim. Zaten koca Bodrum'da Demet Akalın ve Yeliz Yeşilmen'de geldi bizi buldu. Ya da biz onları bulduk bilemedim. İkisinide millet nereye bakıyor da fotoğraf çekiyor diye fark ettik yoksa onlarda fark edilmek istemiyorlar. Demet Akalın, Club Marma'yı İbiza'ya da benzetmiş :D :D
Plajda Loca'da kalmış, hoş bizde Loca'daydık ama ben kendimi hiç İbiza'da gibi hissetmedim :D :D Loca'da buzdolabı, tv, kasa...vs olur bunda kirlenmiş perdeler, kirlenmiş minderler ve yastıklar vardı; İbiza sahillerine hiç gitmedim ama orada da böyle mi hizmet sunuyorlar. Loca'nın tek artısı güneşi ensende hissetmemen. Loca'yıda biz çok şikayet ettik diye ücretsiz verdiler :D :D Biz her seferinde ekstra aldığımız havluları serdik onların üzerine oturduk yoksa para veripte oturmazdım. Zaten şezlong aralıkları çok geniş, git şezlongda otur daha iyi.
Neyse efenim, seneye menüyü A La Carte yapacaklarmış; yani otel müşterisi gelip oturacak menüden seçecek ve ne isterse o gelecekmiş. O da olur tabi ama önce elektrikli süpürge alsınlar; yer temizleyici alsınlar. Düzgün bir bulaşık makinası alsınlar.
Son günün sabahı kahvaltı masasında oturuyorken ter kokulu biri geçti koku bizim bölgeye sindi sandık meğer sivil kıyafetli bir personel elinde bez ile masa siliyormuş; bez biraz kokuyor isterseniz masayı o bez ile silmeyin dedik; aa pardon bez mi kokuyormuş diyerek gitti. Temizlik ile ilgili gerisini siz düşünün artık.
kötüymüş hacı ya. sonradan marinada bitez diye bir otelde kaldık 1 gece de yenilenmiş otel olduğundan iyiydi o. fiyatıda iyiydi.
Müdürüm siz parayla eziyet satın almışsınız,
Ben zaten bu ultra süper manyak herşey dahil otel motel işini hayatta sevmem o şekil tatilde yapmıyorum. Kahvaltı için sabahın köründe kalkacaksın, yemek için sıraya gireceksin dışarıda yiyebileceğinden daha kalitesiz yemekler yiyeceksin, deniz plaj şezlong için yer kapmaca oynayacaksın, gece sesten veya başka şeylerden uyuyamayacaksın ohooo ne anladım ben bu işten. zaten tatil diye para verilip kurallara uyma, koyun misali sıra işleri bana göre değil, yani bana göre tatil bu değil.
Geçmiş olsun diyim. Tatilin etkilerini unutmak için ürün çekimine devam :)
Bir akşam yemek için masa bulamadık ayakta kaldık. Biraz vakit geçti; bir yere oturduk tam o esnada anket yapan personel geldi. Efendim nasıl geçiyor tatiliniz, memnunmusunuz? Memnun değiliz, otele akşam yemeği için dışarıdan müşteri alıyormuşsunuz, öncelik otel müşterisinindir; masa ve sandalye sayısını hesap etmeden niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim; el cevap efendim biraz geç mi kaldınız acaba olunca benim sigorta attı; bir iki şey söyledim o personel biz gidene kadar bir daha gelip birşey sormadı. Pardon demek yerine beni suçluyor.
Oraya da ne diye dışarıdan gelip yemek yersin o da ayrı sorun :D :D Sanki müthiş bir lezzet ve kalite var.
-Hanım bu akşam ne yemek yaptın.
-Birşey yapmadım, halim yok, Club Marma'da akşam yemeği yiyelim mi?
-Aaa koş koş hemen gidelim, durduğun kabahat :D :D :D
Açık büfede arkandaki densiz çorba tabağı ile sırtından seni dürtüklüyor; hadi hadi pilavı al da bizde alıp yerimize oturalım der gibi. :D :D Oraya gelen profilde malesef ağırlıklı olarak bu kafadaki profil.
Çocuğunun suratına sigara üfleyen elinde bira şişesi olan anneler mi istersin; etrafında çoluk çocuk var mı yok mu bakmadan puro içen dumanınıda başkasına içiren mi istersin. Ne ararsan var.
Ha birde sahilde sorup sormadan herkesin fotoğrafını videosunu çeken densizler vardı; kavga etmeyeyim diye her defasında beni tuttular.
Koray'ın herhangi bir kabahati yok; sakın yanlış anlaşılmasın. Hakikaten aile oteli ama işte bizde dahil çeşit çeşit aile vardı. Çocukları bakıcıya emanet edip gün boyu gözükmeyenler, çocuğunu emzirirken yüzüne yüzüne sigara içen...vs her çeşit vardı.
Tesise dışarıdan bakıldığında sıkıntı yok ama işte birde yaşadıklarımız var. Kendilerine bir çeki düzen vermeleri gerekiyor. Şahsen ben bir daha hayatta oraya gitmem.
Dediğim gibi bu işten en karlı çıkan çocuk oldu; denize doydu diyebilirim :D
Hakan'ın başına gelenlerden dolayı çok üzgünüm, bir nebzede olsa ben sebep oldum gitmesine.
Ama olay aslında benim yanlış anlamam kaynaklı oldu :( Bizim Karaincirde evimiz var, denize ineceğimiz zaman çocuklarla sürekli Marma'yı kullanıyoruz. Sahil kullanımı konusunda bir problem yaşamadığım için ben sahilini önermek istemiştim ama bu esnada Hakan'ın orada konaklama yapacağını tahmin etmediğimden Marma'yı seçmiş oldu.