25-31 ağustos tarihleri arasında mersin erdemli tarafında evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum.
Önerebileceğiniz mekan yer var mıdır ?
25-31 ağustos tarihleri arasında mersin erdemli tarafında evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum.
Önerebileceğiniz mekan yer var mıdır ?
Erdemli'ye topu topu 30km uzakta
1) yüzmek inanılmaz keyif almak için çok hoş bir koy var Narlıkuyu adında, suyu inanılmaz berrak alkolüde dahil birçok yemek yeri bulunuyor ,gecesi gündüzü vakit geçirebilecek konum
2) yine aynı yerde 1-2dk uzaklıkta bir başka koy daha var oradada deniz muhteşem orası daha çok suya gir,alkollü içecek iç gündüz vakit geçir modunda
3) yine birebir aynı yerde 1-2dk uzaklıkta cennet-cehennem adında tarihi bir yer var
özetle 3 yerde aynı yerde, git abi ister cehenneme in akabinde cennete gidince ben anladımki benim cennetim sensin de teklifini et akabinde bahsetiğim yapraklı koyda gündüz deniz akşamda muhteşem görüntüsü,balık yemeği eşliğinde narlıkuyuya geç ,ister farklı kombinasyonlarını yap.
ha erdemlinin bizzat içinde bir yer olsun dersen Erdemli biraz kışı köy yazın yazlık siteleri çok olan bundan ibaret olan bir konum pek öyle hoş güzel mekan bilmiyorum az uzağında olan mavi beyaz otel haricinde
2)
Narlı kuyu mekan açısından alterantifi bol,yapraklı çok güzel ama koy etrafında restoran bakımından pek bi alternatif yok
Mersin Marina da evlilik teklifi için kiralık çok güzel yatlar var, orayı mutlaka değerlendirin derim.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)