Bugün eve tebligat gelmiş daha önceki aracım içim 5 tane geçiş ihlali gözüküyor köprülerde bu geçişler otomatik hgsden düşmüyor mu anlamadım
Bence sizde bakın bunlar iyice kafayı yedi
KGM - Geciş İhlal Sorgulama
Bugün eve tebligat gelmiş daha önceki aracım içim 5 tane geçiş ihlali gözüküyor köprülerde bu geçişler otomatik hgsden düşmüyor mu anlamadım
Bence sizde bakın bunlar iyice kafayı yedi
KGM - Geciş İhlal Sorgulama
sorguladım bendede 1 tane çıktı
hgs kayıtlı otomatik ödeme talimatı da var, hgs okumama ihtimali yok bu ne saçma bişeymiş
sıgara içmiyoruz diye oluyor bunlar hep.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Valla bende de sıkıntı var, sayenizde şans eseri gördüm. Yalnız bir sıkıntı var, ceza 2017 ye ait, ben 2017'de bu aracın sahibi değildim, sıkıntı olmaz heralde.
cezanın olduğu yıllarda aracın sahibi değilseniz bu problem değil.
bendede 2011de ceza görünüyor arabanın tescli tarihi 2017.
ama aracın sizde olduğu tarihte ceza var ve bakiyeden düşmeydiyse gidip cozurtun.(tabi otomatik ödeme talimatınız var ise)
son olarak hgs kullanmayın ogs kullanın hatta çalıştığınız bankadan alın.
talimat verin şu kadarın altına düşünce şu kadar bakiye yükleyin diye o zaman hiç bir sorun yaşamazsınız.
médiocrité partout
4,ayda paralı istanbul otoyol da geçişinde corsayla benim oglan geçmiş hgs yetersiz oldugundan şimdi cezasıyla birlikte 1200 tl geldi seve seve ödedik![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Benim aracta dün gece 1. köprüden geçtim.Ogs den kaçak geçiş yazıyor. Hgs den düşmüş ama bu sitede kaçak geçiş yazıyor.Köprüde gişe yok ki.
Bi ara manyağa bağlayıp burayı kontrol edip durdum. Son 1 yıldır bıraktım![]()
Ziraat'teki OGS'yi iptal edip, Garanti'nin HGS'sini kullanmak istememle olay karman çorman oldu.
OGS'yi iptal ettirdim güya, onu sökmeden önce de HGS'yi cama yapıştırdım. Bu vatandaşlar iptal işlemini yapana kadar ben köprünün birinden geçmiş bulunmuşum. Kameralar da otomatik olarak HGS değil OGS'den işlem yapılmak üzere plaka tespiti falan yapmış.
OGS hesabına bakıyorum, geçtiğim tarih itibariyle hesap kapalı.
HGS'ye bakıyorum, oradan hiç çekilmemiş.
Okuyorum ediyorum, uyarılara bakıyorum, varsa OGS'den, yoksa HGS'den tahsil edilir diyor açıklamalarda falan. Ama ikisinde de yok![]()
Devlete bi köprü geçişi çaktım diyorum ama şimdi 5-10 sene geçer, gider o rakam faiziyle geri gelir diye de tırsmıyo değilim![]()
Her ihtimale karşı e-devlet üzerinden konuyla ilgili dilekçe de yazdım, böyle böyle şu tarihte geçtim, bu tarihte hesap kapatıldı ama halen OGS'den tahsil edilmeye çalışılmış, ancak hesap kapalı olduğu için şu no.lu HGS hesabımdan tahsil edin dedim. Dilekçeye cevap falan da vermiyorlar. Öyle işlem açık şekilde duruyor. Ben yazdım, durumu bildirdim, yazılı şekilde sisteme de girdi, gerisi beni ilgilendirmez![]()
Temmuz sonuna doğru alaçatıda yemişim hep,biliyordum zaten bunun olacağını şimdi sorguladım totalde 99 tl . Arabanın satışını nasıl verdim onu anlamadım ? Ödemezsek faiz'e biniyor değil mi ?
imzasız..
7 lira köprü yazmışlar 2017'de olmuş 35 lira
Ödemiyorum mk![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ben sürekli kontrol ediyor ve ödüyordum fakat bende de ödeme butonu aktif olmuyor şuan bir tanesi için
sağ tarafta aktif olması gereken ödeme kutucuğu aktif olmuyor;
![]()
Superb
ekran resmi 2019-10-03 16.49.50 - Eksi Up
resmi yükleyemedim heralde, linki bıraktım.
Superb
kardeşim askerdeyken yatan aracına kaçak geçiş cezası geldiğinden beri hgs kullanmıyoruz ailecek.
cezanın yazıldığı tarihte araç otoparkta gözümün önünde yatıyordu , nasıl kaçak geçiş yapmış olabilir.
tabi ya ...
Avrasya'da geçmişim geçen sene 116 lira olmuş. 3. köprü bağlantı yolları 270. Hepsini topladığın zaman 530 lira yapıyor. Tamam benim de ihmalkârlığım var ama bunlarla ilgili bir bildirim yapılmıyor mu?
Şimdi bende baktım. Bizim 2 araçta da 1 er tane var. Bankayı aradım. karayolları ile gorusun diyorlar. Hgs sorunlu diye ogs aldım. Ogs de düşmüyor
bende de çıktı,
çokda yüksek değildi ödedim. ama OGS li arabada HGS geçişi gözüküyor. Arada dalıp HGS den geçmiştim onlar sanırım ceza olarak geçiyor.
OGS var bende de 156 lira tutar çıktı, e bu cihaz çalışmayacaksa ne anlamı var şimdi, okumayınca plakadan düşüyordu hani? Ödemek lazım mı? Kalsın mı?
Hazır konu açılmışken bir soruda ben sorayım, kemerburgaz hasdal yolundan 2 tane radar cezası bildirimi geldi e devletten yalnız cezalar 2. Ve 3. Ay tarihli ve ben oradan geçmedim? Makbuz ve tebligat yok? Ne yapmak lazım?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)