Apple’ın Yurtdışı cihazlara desteğini kapatması haberini sosyal medyada ve forumlarda olabildiğince yayalım. 2017 de de aynısını yaptı ama gösterilen baskı sonucunda geri çekti. Bu seferde öyle yapabilir.
Apple’ın Yurtdışı cihazlara desteğini kapatması haberini sosyal medyada ve forumlarda olabildiğince yayalım. 2017 de de aynısını yaptı ama gösterilen baskı sonucunda geri çekti. Bu seferde öyle yapabilir.
garantili cihazlar için güzel bir destek forum ahalisine tebrik ederim. bide şu 1-2 gün bekleme olayı çözülse hemen gelirim bendegarantim devam ediyor pil sağlığım %86 ama bekleme işi hemen hemen herkes gibi bendede sorun
yinede ben kendi adıma teşekkür ederim böyle bir bilgi ve ilgi için.
yurt dışı cihazlara desteği kesti derken garantili olupta yurt dışından alınma cihazlaramı kesti ? yani benim cihazım yurt dışı ama 1 yıllık uluslararası garantisi bitmiş durumda apple servisinde ücretli destek almak istiyorum alamıycakmıyım ?
Camı çatlak 8plusm var, 1 yıl olmadı daha aldığım ilk gün 1 yaşında ki kızım yaptı, o yaptı diyemi bilmem bir güzel geldi gözüme yaptırmadım ama geçen yine düşürdüm çatlaklar arttı. Bu konuda yardımcı olabilirmisin?
ben telefonu getirecektim ancak sitesinde garanti sorguladığımda yok görünüyor. telefonu 7 aralık tarihinde satın almıştım. garantisi normalde devam etmesi lazım. apple ı aradığımda garanti var görünüyor.
faturayı sitesinden yükledim ama ne zamana çözecekler bilemedim.
bu durumda ne yapmamız gerekiyor
8 Plus gibi cihazlarda değişim nasıl oluyor acaba? Su geçirmemeye zarar veriyor mu? Birde watch 4 var onunda pil değişimi yapılıyor mu yoksa direk değişim mi oluyor onlarda? Bi bilginiz var mı acaba?
Garantili iphone 8plus telefonun arka kamera camı çatladı bu sadece cam olarak değişiyormu? Fiyat ne kadar?
Okumadan imzalamam.....
6s cihazımda şarj soketi yerine zor giriyor girse bile geri atıyor telefonu sabit şekilde bi yere bırakmadan şarj almıyor..
birde kulaklık girişim soketi tutmuyor geri atıyor telefonda müzik dinleyemiyorum
bunlar garantiye girer mi ? şarj %85 değişim gerekir mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)