Ben Akasyadan randevu alıp gittim, %83 altına düşmeden değişim yapmıyorlar. Siz nasıl değiştiriyorsunuz ?
NOT: Garantisi bitip batarya almak isteyen baseus bataryası var tavsiye ederim. Aldım taktım çok memnunum
Ben Akasyadan randevu alıp gittim, %83 altına düşmeden değişim yapmıyorlar. Siz nasıl değiştiriyorsunuz ?
NOT: Garantisi bitip batarya almak isteyen baseus bataryası var tavsiye ederim. Aldım taktım çok memnunum
Şarj döngü sayısı olayı nedir, nereden görebiliyoruz bu sayıyı?
500 ün üzerindeyse garanti olsa bile batarya değişimi yapılmıyormuş deniliyor.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
iPhone'unuzu Kac Kere Şarj Ettiniz? Pilin Durumu Ne? Hemen Oğrenin | Apple Uzmanı
böyle bir link var.
bir program aracılığıyla yapılıyormuş.
Apple support'a bağlanın. Oradaki bölümlerden pil sorunu gibi bir ibare vardı. Ondan sonra karşı taraf bir kaç izin istiyor sizden telefonunuza bağlanmak için. Test edip görüyorlar kaç döngü olduğunu
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Konuyla pek alakalı değil ama, İphone SE telefonun ekranı kırıldı. tamir ettirebileceğimiz apple servisi harici, kaliteli, işini düzgün yapan servis bilen var mı ? @AltunTV siz ekran değişimi yapıyor musunuz ?
Kusura bakmayın uzun zamandır konuya bakamadım. Whatsapp grubumuzun linki mevcut isteyen girip soru sorar diye de çok zaman ayırmadım konuya. Eğer hala sorularınız var ise whatsapp grubundan direk canlı destek alabilirsiniz. Grup Techturkey üyelerine özel oluşturduğumuz bir gruptur.
iphone x kullanıyorum, pil sağlığı önemli ölçüde azaldı diyor, servis uyarısı veriyor, şuan yüzde 79 gösteriyor, telefonun garantisi bitti yurtdışı, batarya programına dahil midir?
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)