+1 someonespecial
Eskiler eskiden güzeldi azizim.. Yaşlı kurtları hayat taleşesi aldı götürdü forumdan.
face gruplarında şuan modifiyenin ilk yılları gibi filtreden 4 hp almayı hesaplayanlar var![]()
Baktımda şimdi . 8 Yıl olucak nerdeyse üyeliğim . 2009 sayılırsa burdayız![]()
Konuyu açan arkadaşa selam olsun
Sezen Aksu - Eskidendi, Cok Eskiden (Official Video) - YouTube
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ah ahh nerde o eksi kaşarlar..
ow64try49
gibi bişey bulup sosyal medyada olay olduk hit rekoruda o gündendir sanırımeskiler hatırlar
![]()
İlker G.
ben maserati ghibliyi alıca üye olmuştum 2009'da... daha önce bir kaç üye olma girişimim başarısızlıkla sonuçlanmıştı... 2002 bmwteam.net, 2009 techturkey, birisi yönettiğim diğeri ise büyük keyif aldığım 2 site ama ne yazık ki sosyal medyaya yenik düştüğümüz kesin...
başlıkta sorun var, ferrarime hangi marka tüp önerirsiniz başlıklı konu açıcaktın tüm kaşarlara mesaj telefon giderdi eğlence var gelin diye![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ben o Facebook gruplarına hiç bakmıyorum ama şunu unutuyor insanlar. Eskiler yaşlanır, evlenir, çoluk çocuğa karışır. Arkadan gelen yeni nesilde pek iş yok bence.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
En son S'e çekirdek çitlemeye geldiğimizde clabın otoparkçısı gallardoyla patlamıştı
Herkes favori ilanlara bakıp çıkıyo başka yazan yok
Eskiden o roll videolarının altında ne olaylar dönerdi![]()
Neyse şimdiki gençlik otobanlardaki hız koridoruna yakalandığı için anca eski videoları izlerler![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)