metroseksüelliğin son noktası bu konu :))
Printable View
metroseksüelliğin son noktası bu konu :))
şimdi berberden çıktım
20 liraya yarım saat yapılabilecek en rahatlatıcı aktivitelerden biri benim için
birde hamama gitmek
arkadaş ikisinde de acayip bir gevşeme geliyor bana
belki çıtam size çok düşük gelebilir ama 3 yaşında bir erkek çocuk babası olarak belki 20 30 gündür ilk defa dün deliksiz uyudum hayata bakışım değişiyor amk uykumu alınca :D
bizim moskovada da var öyle uçuk fiyatlar. 150-300 tl arasında değişiyor sadece saç kesimi ama adamlar öpüyoruz bari hizmet verelim modundalar :D hizmetlerden bir kaçı nargile alkollü alkolsüz içecekler v.s bazılarının direk bar kısmı var hani beklerken sıkılma diye. tabi gidiyor muyum? hayır. sık sık antalyaya gittikce ihtiyacım olmasa bile traş oluyorum mahalle berberime. gelmişken kazandıralım adama diye.
Bende benim berbere ''10 liraya saç mı kesilir ''diye diye 15 lira yaptırdım :)
Canım çekti akşam berber kankama uğrayayım :)
bodruma ilk gittiğimde 15 e kesiyodu komşum..bahşiş falan 20 bıraka bıraka adamı alıştırdım artık 20 alır oldu..sakalı da dahil edince 25..başka kuaförler 30 alıyordu..
100 150 gereksiz pahalı altı üstü sürekli uzayan kıl tüyü kısalttırıyorsun..:)
elit beyler eqlesin konusu olmus :)
İvedik Organize
Saç sakal 20TL
Örtüye yeni logo bastırmış :)
https://live.staticflickr.com/65535/...49282eb4_c.jpg
Levent NAİF berber, tek geçerim...
İstanbul fatih Historia AVM arkası la boss kuaför var saç sakal 40tl el işçiliği ve ortami çok güzel.
Engin kuaför Bağcılar
Bağcılar’da olduğuna bakmayın işinde fazlasıyla iyidir. Eğitimini felan alarak işini gerçekten bilerek yapıyorlar.Emre çolak Hayrettin ve isimleri aklıma gelmeyen üç beş futbolcu sürekli müşterisi buranın kapıdan range eksik olmuyor semte rağmen :) Randevulu çalışıyor. İnstagram sayfalarıda vardı. Giderseniz Engin abi veya Veysel var ikisinide tavsiye ederim. Fiyat olarak 50 liraydı en son
Yusuf Arslan Still bostancı lunaparkın hemen aşağısı. Eleman baya iyi işinde.
Referans olmadan almayan berber, boş dükkana rezervasyonsuz almayan kokoreççi...
Yapmayın gözünüzü seveyim prim vermeyin şunlara.
Muğla'da yaşıyan varsa harika bir berber var,kendisi mahallemizdeydi artık orada yaşıyor.Gerçek bir berberdir isteyen olursa numarasını pm'lerim.. :)
Suadıye kuafor veysel....
Bahçelievlerde klas var, berber ahmet, 6 sene oraya gittim, kartala taşındım, hala 2 haftada bir oraya gidiyorum, 5-6 kez aldatma teşebbüsünde bulundum,ama sakalı saçı kimse onun gibi kesemiyor. Mahalle berberinden tiki funky berberlere kadar bir sürü yere gittim.
Bahçelievler etrafında olan varsa mutlaka gitsin, uefa kupasına 150 metre mesafede, turkcell den çamlık caddesine girince, az ilerde solda.
Bakırköy'de Sach erkek kuaförü.. İncirli caddesi bitişinde mecburi dönüş sokağında parkın karşı apartmanında.
20 yılı aşkın süredir başka erkek eli değmedi saçlarıma :)
Perpa' da Formen erkek kuaförü. Cagri adinda bir eleman var, isinin ehli. Tavsiye ederim. 35 tl idi 1 sene önce.
Milas , Kiyikislacik köyünde deniz kenarinda bir berber var. Ismi aklima gelmiyor ama Istanbul'da olsa cogu ben berberim diyenin isini elinden alir. Gecen sene 10 tl idi.
Istanbul ' a ulan 100 liraya berbermi olur derken , 50 euro ya burda traş oluyoruz. Ne sac yikama , ne kulak yakma , ne burundan kil alma :d Allahsizlar. Su parasi , dukkan kirasi icinde olmasina ragmen , yikamaya 30 euro istiyorlar.
Bu gidisle yakinda kendi berber dükkanımı acarim.
Bilgi güncellemesi yapayım. Tavsiyeler üzerine ilk durağım Ali Şenel oldu. :)
Saç kesimi gayet iyi, yazılanlar gibi boş muhabbet yok gayet samimi bir insan. Memnun kaldım gerçekten.
Adres zaten çok net tarif edilmiş direkt buldum. Henüz taşınmamış ama önümüzdeki günlerde Alex heykelinin orda bir tekel var onun yanındaki dükkana taşınacakmış, aynı yerde yine yani. :)
Fiyat olarak da saç kesim 40TL ödedim.
benden 150 tl alıcak berber komple saç traşı ve etek traşı yapması lazım en baba saç sakal 30 tl üstü başka bir mevzuya giriyor.