-
bacanağa araba alıcaz diye bi kaç yerde yazmıştım
kısmet olmadı o gün almak kadjar arıyorduk
bebe kafayı sıyırdı kadjar forumlarına üye olup millete salça oldu etti bursadan 144e bi araba aldı
1 hafta bindi 152500e verdi arabayı
şimdi yine araba bulamıyor o ayrı mesele çünkü sattığını yerine koyamıyorsun ama ilanlara düşmemiş arabalara salça olmak çok mantıklı
-
ben bayadır tamamen zevk için senede bazen 1 bazen 2 kere araç değiştiriyorum. Şu an inanılmaz saçma bir piyasa var. sıfır araç bayilerde yok , ikinci el araç sattığınız gün 20 bin TL arabasına göre 70-80 üstüne koyuyor. Koştura koştura haftasonu bindiğim spor aracımı değiştirdim , 2 sene daha araba almayı düşünmüyorum. Günlük arabamı değiştiremiyorum temiz arabalar bir günde uçuyor , 1 hafta sonra 20 bin üstüne ilan açılıyor , herkes rant peşinde.
Yani diyeceğim o ki , şu an kapanın elinde kalıyor , bir kaç ay sonra bırakın yüksek fiyatları alacak düzgün 2. el araç bile bulamayacaksınız.
-
almayin o zaman, satmayin. isyan edin tepki gosterin, hem sikayet edip hem de duzenin icinde kalmaya devam etmenin bir manasi yok ki.
-
Günlük kullandığım arabamın 5. yılı, geçen yıl bir ara kaşıntı tuttu, favorimde ki araçlar 1 ay gibi bir sürede +10 bin ekleyince, en iyisi bildiğin araba dedim vazgeçtim, hali hazırda kullandığınız araç çok sorun çıkarmıyorsa, kullanmaya devam etmek en iyisi, çünkü abime uzun süre araba aradık, düzgün otomobil yok gibi bişey, nadiren temiz araba düşüyor, onlarında fiyatı allahuekber dağlarında, mecburen en az 7-8 bin pahalıya bir araba almak zorunda kaldık