Ha birde hanımların böyle tavırları yok mu? O çarşaf, battaniye kaç para ? Temizletsen ne kadar tutar ? Otomobilde olabilecek bir dolu hasarının onarım bedeli ile nevresim takımının bedelini bir tutuyorlar.
Sonra da amma kıymetli otomobilin varmış derler. Tabi kıymetli, birşey olsa şu şartlarda yenisini almak mümkün değil.
Acil durumda hanımdan battaniye, halı ...vs istiyorsun o tamam dese bile hangisini versem diye 40 saat düşünür. Ev ev değil sanki Demet Sabancı'nın yalısı, dur onu alma o iran halısı, ya bunu alayım o zaman o hiç olmaz onun metrekaresi 1000 euro. Senin ebenin halısı duruyorsa onu alayım o zaman![]()
![]()
Konu imprezaWRC tarafından (08-10-2020 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.
Maddi hasar vericek dolu ihtimali son derece düşük
Bu gece firtina yağmur acisindan siddetli olcak.
Livestrong
Otoparklarda yer yok yine .. Arabayı paket yapıp yapmama konusunda kararsız kaldık..![]()
hocam ankara için dolu riski var mı ? halı kilimi sereyim hemen
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Dün gece dolu yağcak dediler 1400 kapasiteli sitenın otoparkında zar zor yer buldum caravelleye (evden sonra 10 dk yürüyon o derece uzak) tek araçlık yere geniş tek mavenrada gırdım var efendim araba usulsüz park edilmişmiş. sabah sabh bi patladım güvenliklere
gram yağmur da yağmadı anasını satem
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Uzun süredir kasım ortasında ki sisteme odaklanmıştım.Ancak son 1 haftadır 25 Ekim - 1 kasım arası bir sistem belirtisi doğmaya başlamıştı.Hemde ufak soğuk felan değil gayet ankara merkezde havada kar yapacak düzeyde idi.Takibe devam ettim ve bu gecede belirti devam etmekte.Ancak 1 iyi , 1 kötü gidişat var tabiki..İyi olan;Bu sistem kasım ortasındaki sistemi hiç bir şekilde etkilemeyecek.Yani bu sistem gelse de gelmese de kasım ortasında iç kesimler ve istanbul dahil olmak üzere kış teaserı yaşayacak.Kötü olan ; sistemin gücü çok dalgalı.. Ve ilk 20-22 ekim gibi belirsede şimdi 26 ekime kaydı.. Gelirse güzel süpriz olacak,gelme ihtimali şu an %70.Yine şöyle bir yorumda bulunayım ; Eğer bu ekim sonu sistemi gelmezse deniz suyu sıcaklıkları halen stabil kalacağı için kasım ortasındaki sistemin gücü daha da artar ve beklentinin üstünde yağışlar,soğuklar gelebilir.Bir aksilik olmadığı müddetçe kasım ayı çok hareketli olacak.Sadece biraz daha sabr![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Cok buyuk supriz olmadigi surece dolu sezonu kapanmistir
Bidahaki dolularda gorusmek uzere![]()
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)