Kasım sonuna kadar veya 28.29 kasım da bolu kastamonu civarı hava ne olur.Kastamonuya günü birlik gidicem.Ilgazda kar varmış .sıkıntı olacak bir durum olurmu.Kar lastiklerimi her hangi bir duruma karşı cumartesi taktıracam.
Printable View
Kasım sonuna kadar veya 28.29 kasım da bolu kastamonu civarı hava ne olur.Kastamonuya günü birlik gidicem.Ilgazda kar varmış .sıkıntı olacak bir durum olurmu.Kar lastiklerimi her hangi bir duruma karşı cumartesi taktıracam.
23-26 kasım arası sistem mevcut.Bu sistemin 1-2 gün erken/geç gelme durumu olacağı için kar koşullarına hazırlıklı olmak lazım.Lastikler olduğunu sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.Buzlanma mevcut olacak,buzlanmaya dikkat.
F1 özel : Yarın çok ufak ıslaklık yapacak kadar yağış olabilir.Pazar günü temiz gözüküyor.Yarın öğlene tekrar pazar günü için check ederim :)
Ana sistemde sıkntı yok 22-23 kasım gibi başlayacağız gibi duruyor.Çok az daha sabr lütfen :)
23 Kasım doğum günüm adam gibi kar düşse keşke
Bu gece ve yarın sabah 08:30'a kadar pistde yağış olacak.14:30 gibi yağış etkisini kaybedecek.Lakin çok bulutlu olacağı için pistin kuruma etkeni çok düşük olacak.kısacası yarın çok aksiyonlu bir yarış kaçınılmaz :)
@GSİ CLUB
İstanbul ileriki 6-7 aylık dönemde yeterince yağış alacakmı ? Barajlardaki su seviyesi %27lere kadar düştü
post tarihi :05.10.2020 :) Şu modeller eskisi gibi biraz daha stabil olsa çok eğleneceğiz de imkan vermiyorlar :) Ama basa basa bunu çok net diyebilirim ; Bu sene yaşanacak olan kış hafızamızda güzel yer edinecek.Ve daha önceden dediğim yılbaşı karlı / soğuk olacak.Bu tahmin tutarsa eskisi gibi ortalam 2 ay önceden bilmiş olacağız :)
Dh'deki nallart gibi soylemen gerek. Kara bogulacahiz en az 2 metre :D :D
istanbul ve Ankaradakiler ; 10 gün içinde kışlıklara geçiniz.Trakya-Marmara-İç Ege-Batı & Orta Karadeniz-Sivas & Kayseri hattı.. Detaylar çok yakında.
23 kasımdan sonra bursa nasıl olur kardeşim
valla ben olabildiğince yazlıklarla takılmaya devam edeceğim
bende istanbul içinde yazlıklar ile devam edeceğim 2015 veya 2017 deki gibi bir kış olursa da zaten çıkartmıyorum araç yatıyor çıkartısamda zincir ile devam . Ha şehir dışına çıkarsam her türlü kışlıkları takarım.
bu sene son dakikaya kadar yazlık devam edeceğim
valla ben de yazlık kafasındayım hiç tak çıkar değmedi 2 senedir
Ben de kışlık takmam muhtemelen.
Covid movid derken zaten dışarı çıkamıyoruz.
Dağa gitmek de hayal..
Gerek yok uğraşmaya
dağa hilux test aracı filan gelirse çıkarım ben :)