Ocakta da kar yağmazsa emir bütün forumu uludağa götürücekmiş arkadaşlar. Masraflar da bana ait dedi . Öyle bişey demedim deme sakın . Çünki dedin . :D
Printable View
Ocakta da kar yağmazsa emir bütün forumu uludağa götürücekmiş arkadaşlar. Masraflar da bana ait dedi . Öyle bişey demedim deme sakın . Çünki dedin . :D
Ben bi h.sonu Abant'a gitsem yeter, Abant Palace lütfen :P :D
Buraya yağarsa zaten o ihtiyaç kalmayabilir ya :D Derdim çocuk karda oynasın atlayıp zıplasın :) biz de iki yanlayıp kayalım edelim :D
Bu arada yağmur işi nasıl olacak yav? Sağlam kar olursa sağlam da su olur da, 2-3 gün yetmez sanırım, asıl yağmur da lazım herhalde bu ara...
Bugun kisa kolluyla dolastim. Kisin ortasinda yaz gunesi. Bakalim nereye varacak bu isin sonu
05-06 ocakta ankarada kar bekliniyor diyor tahminlerde ama bakalım havaya bakılırsa sanki son cemre toprağa düşecek gibi hava var
Ocak 15 itibariyle ülkede bütün kayak merkezleri aktif olacaktır.ocak 10-15 arası ise kuraklık diyenlere cevaben ciddi yağışlar gelecek.2.part da Ocak 15-Şubat 15 arası bol bol kar yağışları olacak.Son düzlükteyiz,safları sık tutunuz.
Öte yandan Türkiye'nin batısı ve Marmara Bölgesi kar yağışına doyacak. Sibirya soğuklarının Ocak ayının 2.yarısında Doğu Avrupa'ya hakim olacağı belirtilirken, 18-22 Ocak tarihleri arasında ülkemizi de etkisi altına alacağı ifade edildi. İstanbul'da senenin ilk karının 18-22 Ocak tarihleri arasında yağacağı tahmin ediliyor.
İstanbul için durum nedir? hayatı felç edecek mi?
Gece İzmir-Aydın çevresine yine kısa süreli ama sağlam indirdi.
Sert rüzgar, sağanak, dolu hepsi vardı;hele yıldırımlar-şimşekler hiç durmadı ve pencereye birileri çakar lamba tutuyor gibiydi :)
@GSİ CLUB bahsettiğin sistemin trailerı mı bu