Üç aşağı beş yukarı belli olmaya başlıyor gibi forum sitelerinden gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkes ocak 15 gibi bekliyorlar kar yağışını . Sen ne düşünüyorsun emir ? @GSİ CLUB
Printable View
Üç aşağı beş yukarı belli olmaya başlıyor gibi forum sitelerinden gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkes ocak 15 gibi bekliyorlar kar yağışını . Sen ne düşünüyorsun emir ? @GSİ CLUB
%99.9. Kış başladı,kuraklık yok aksine bol aksiyon,bol kar ve bol 2012 var... :) Detayları ilerleyen günlerde tek tek vereceğim.Ufak sabr,biraz hazırlık iyi gelir :)
Ben bi çift bot alayım en iyisi :D
Bi soğuk var inceden ısıran
ama yağmur, kar, çamur havası yok daha. günlük güneşlik
Tekirdağ'da hava miss valla :)
Tutmuyor işte zorlamayın ;) ;) yılbaşıda karlı olacaktı..
Nasibimize yine %0,01 düşmez umarım :D
Şubat - Mart ayında bol kar yaşayacaksak kışlıklara geçeceğim :)
hayırlısı gulum
Sözde bu hafta içi birkaç günü yağışlı göstermişti yağış da olmadı. :(
https://i.hizliresim.com/qYrwWA.jpg
modeller gün gün kuraklık vermesinin sebebi AO'yu fazla negatif beklemeleri.Ancak gördüğünüz gibi main çıktılar AO'nun daha nötre yakın olacağını söylüyor.Yani sistem Balkan-Türkiye hattını izleyecek kaçarı yok :) 13-14 Ocak sistemi %90 cepte. 16-18 Ocak içinde AB'yi akdenizde bekliyoruz.Benden 10-15 gün önce cm istemeyin.Ben size ana sistemin geleceği tarihleri aylar öncesindn söylüyorum zaten :) Cm olayı son 6 saatde değişecek bir parametre.Eskisi gibi AB net olaydı sene 2013-4 gibi onuda aylar öncesinden verirdim :) Tablo daha da güzelleşecek. 9-10-12-13 ocakda ciddi sel tehlikesi olacak.bir gecede sıcaklık 10 derece düşecek.İstanbul için şu an gözüken kar tarihi 16 Ocak.1 gün sapma olabilir takipteyiz.Ankara zaten banko.Tarih tekerrür edecek.15 ocak 2012 - 15 ocak 2021.
tv lerde söylenen 13-14 tarih kar yagısı (guney için) olan (bizim buralar zaten o tarihte yıne yaş) dağılıyor gibi yavastan,benım tahmınım bence 15-16-17 de istanbul 5-6 derecelerde olacak