havalar istanbulda yine ısınmaya başladı gibi..10 derece üzerine çıkıyor gibi görünüyor bu hafta..kar ümitleri seneye mi kalacak ne
Printable View
havalar istanbulda yine ısınmaya başladı gibi..10 derece üzerine çıkıyor gibi görünüyor bu hafta..kar ümitleri seneye mi kalacak ne
Dun arabaları dolastırayım dedım. Alıskanlık olmuş,kalın gıyındım. Bıara 16dereceydı hava saat 2.5 gıbı.
Bu hafta bır sıstem gelmıyormuydu? Ok yagıs gelıyorda,sıcaklık cok yuksek
geliyor ama takılı kalıyor öteleniyor.. sıkıcı. . ssw'de yok açıkcası şu an dünya geneli sıkıntılı gidiyor.Ansızın düzelip bir şeyler olacak o da belli ama bunun mart ayı gelmeden olması lazım.15 şubat'a kadar bekliyoruz bakalım.Şu an verilerde sağlıklı değil yani yarın birde karda verebilirler,tepemizdeki ssw'nin kendini bellli edip şu modellerin aptallığını gidermesi lazım.Evet maalesef sıkıldım baktıkça daha kötü oluyor ,biraz bekleyip akışına bıraktım.Hadi iç kesimler için neyse ama trakya ve istanbul için çok kötü gidiyor şu an.Tek pozitif yanı baharın bol yağışlı ve yazın serin olacağı..
Bir güncelleme varmı durumda,
İphone istanbul için cumaya kar yağışı ve epey bir soğuma gösteriyor.
Sanırım kar havada göreceğiz
çok şey etmeyim ama bozulmazsa 5-6 şubat bu iş çözülür.son 12 saat kala yazarım artık :)
Mgm perşembe cuma gününe kar ikonu koymuş istanbul ve trakya için .
6 aralık sabahı ile başlar,öğlene peak yapar.öncesi sağanak var lakin rüzgar ve dikey hızın kuvveti eskiden olduğu gibi sağanak ardına güzel kar tutturabilir.
herkes kar geliyor diyor demin ntv de belli değil ama çok yoğun kar olabilir de dedi istanbul için. Yani perşembe sabahı başlayıp cumartesine kadar non stop yağabilirmiş. Ay hadi inş ya 3 gün kar görelim şöyle güzel güzel
Şu kar yağacaksa yağsın artık romatizmalarımın ağrısından geceleri uyuyamıyorum :)
6sı sabahı ayazağa'da işim var. Öğleden sonra çıkarım. Kar lastiğim yok. Yolda dert tasa yaşar mıyım?
modeller değişmezse sanırım perşembe sabah yüksek kesimlerde sabah 7 şehire düşmesi 10 11 bulur gibi gözüküyor c.tesi gününe kadar yağacak gibi ilk defa kar lastiği takmayıp totem yapayım dedim tutmayacak