o zaten gidiyor ya onu kısamıyoruz bari bunu kısalım :)
Printable View
geceye kadar lokasyon sorularını yazarsanız , gece hepsini cevaplarım.mahalleye kadar detaylı sorabilirsiniz
beylikdüzü geceden beri yağmur var
Cuma sabihadan bodruma uçuşum var sıkıntı olur mu?
Bi uçuş sorusu da benden gelsin abi 21 şubat sabihadan izmire uçuş var sıkıntı çeker miyiz?
Giresun hafta sonu yağış görünüyor telefonda gerçeklik durumu var mıdır. Bir de ayın 18 i samsuna günübirlik gidip gelmem gerekicek yolda durum ne olur
sabah akhisardan istanbula geliyorum, kış lastiği yok zincir var sadece yolda kar olma durumu nedir
Ayın 20'sinde İstanbuldan Bursa'ya gidip gelmem gerekiyor kar lastiği takmadım sorun yaşar mıyım ?
çok zor abi.. öyle korkularında wpden yaz :)
bir sıkıntı olmaz,sizin dediğiniz vakitlerde buzlanmada çözülür,kar birikintisi ise kalmaz yani temiz olur.
cuma gecesi uyumayın :)
cuma gecesi eğlenceli olacaktır.
kar yağışı olmaz,ama önceki gün yağan kar birikmi olacaktır.ortalama 3-5 cm ve kar muhtemelen donmuş olacaktır.sıcaklık gün içinde 0 ila -2 arası değişir.
cuma akşam 10 gibi kar yağışını görebilirsiniz.daha erkende olabilir :) (1-2 saat ort.)
akşam uçuşları iptal olabilir..
hemen hemen her yeri nasiplenir.
21 şubat uöuş tahmini için şu an erken olur maalesef.
cuma günü yoklama geçer kar ama asıl ciddi yağış cuma gecesi başlar tek tük ctesi gün boyu yağar.tatmin eder yani.18i için maalesef şu an bir şey diyemem.
bütün olay cuma gecesi olacak,o yüzden sizi etkileyeceğini düşünmüyorum :)
bunu 3-4 gün sonra cevaplayalım abi şu an net değil maalesef
silivri ne durumda acaba bu sene genemmi kar goremmeyecez
Son virajdayız mı yani kar için?
Soğuma epey hissedilir olmuş ben acıbademdeyim, çamlıcaya yakın noktada oturuyorum.
Yağacak ama örtü olayı biraz benim kafamı bulandırdı, yine çatılar arabaların üstü deyip geçecek gibi geliyor bana
Varmı yeni bir durum değişikliği? yağış formatı? Rüzgar durumu?
Ağırlıklı anadolu yakası diyebilirim soru için