havalarda ki soğukluk normal mi sence kanka , geceleri hissedilen 5-6 derecelere düşüyor resmen (ist-beyoğlu)
Printable View
havalarda ki soğukluk normal mi sence kanka , geceleri hissedilen 5-6 derecelere düşüyor resmen (ist-beyoğlu)
normal şu an,ama az sabr mayıs 7-8 den sonra denizlere girilir o derece ısınacak.
4 mayıs sabahı , avrupa yakası kıyıları ve izmir geneli ufak dolu riski var.
Film izliyordum, bir anda salon bembeyaz oldu 3-4 saniye kör aldım sanırım çünkü yıldırım tam önümde patladı, dairem adalara bakıyor , sonra bir gök gürültüsü ben böyle bir şey duymadım arkadaş camlar titredi alarmlar çaldı , o neydi öyle be...
2 mayıs 2020 istanbul gok gurultusu - gundem - ekşi sozluk
mayıs sonuna kadar bu durumalr devam eder.Çokta normaldir.olası bi hortum vb durumu ihtimalide var bu süreçte.Gelişme oldukça yazacağım
pendikte çok çok ufak dolu atıyor şuan
Beylikdüzünde de minik dolu vurdu geçti.
Yok mu sorusu olanlar cevaplayalım :)
Bursa bu hafta yağış durumu nasıl sizce
rüzgar ve yağmur durumu 5 hazirandan sonra azalsada 10-12 haziran gibi geri dönecek.Tam yaz havası için haziranı unutun bence.Haziran ülke geneli yağışlı ve dolu riskiyle devam edecek.Bu yağışlar normalde mayısta olması lazımken rötarlı halde gidiyor şu an :)
Nisan buraz temmuz biraz Şubat gibi geçti Mayıs mart gibi haziran da nisan gibi geçer :D
dolu riski varmıdır bu aralar kardeşim İstanbul ve çevresinde
Cuma dan itibaren 28-30 diye gidiyor istanbul... Artık 25 altına düşmez herhalde ?
şöyle eskisi gibi güzelce ilmek ilmek baktım.. Kasım ilk haftaya kadar yaz devam.. kasım -ocak arası durağan ılıman kış.. Şubat ise maşallahı var güzel ve sert soğuk gözüküyor.Yavaştan izlemeye devam artık hakkımız şöyle güzel bir kış.corona bile donsun :))
ayın 10-12 gibi ufak soğuk atak var ama bu zamanki gibi çok aşağıya çekmez :)
dolu için lokasyon verirseniz daha detaylı analiz yapabilirim
trabzonda havalar nasıl olacak acaba? aşırı sağanak riski, sel durumu olur mu?
ctesi günü dış mekanda çekimimiz olacak anadolu yakasında. Yağış olur mu çok öğlen vakti 3-4 gibi ?
Ankara : Yarın sabahtan öğlene kadar ciddi yağış ve dolu riski var. 16 ve 17 haziran öğlen 12-18 arası da ciddi yağış ve dolu riski var.
İstanbul : 14 haziran akşamı ciddi yağış ve dolu riski var.16 haziran sabah dolu riski var.18 haziran öğleni ciddi yağış var.
Kayseri : yarın sabahtan öğlene kadar yağış ve dolu riski var.14 haziran saat 12-16 arası dolu riski ve yağış var.17 haziran ciddi yağış ve dolu riski var.
İzmir : 16 hazirana kadar yağış yok.16 haziran akşamı ciddi yağış ve dolu riski var.17 haziran akşamından 20 hazirana kadar yağış yok.
Eskişehir : yarın saat 14-17 arası dolu riski ve yağış var.14 haziran saat 14-17 arası dolu riski mevcut.19 haziran ciddi yağış mevcut.23 haziran öğlen dolu riski ve yağış mevcut.
saklayalım mı arabaları @GSİ CLUB yer mi kafamıza dolu göçüğü
çok etkili değil ama ne olur olmaz tedbir almak lazım :)
Trabzon hakkında bir bilgi mevcut mudur? @GSİ CLUB
Güneş çok fazla nazlanıyor istanbulda :)
Emir selam, varmıdır yarın ve önümüzdeki günlerde İstanbul Anadolu yakası dolu riski @GSİ CLUB
@GSİ CLUB
Emir selam, bu yağışlı hava daha ne kadar sürer İstanbulda?
bugün istanbul bazı bölgelerde dolu storyleri izledik sosyal medyadan.
yakın tarihlerde dolu riski var mıdır ise ve çevresinde?
Var mıdır gerçekliği?
https://twitter.com/eldebiran/status...477927424?s=09