10 12 edirne nasıl acaba maça gelicem öğrencilerimle hava benim için çok önemli
10 12 edirne nasıl acaba maça gelicem öğrencilerimle hava benim için çok önemli
www.honda-tech.com
İstanbulda karadenizdeki Mezosiklonu dolayı sıcaklık sorunu var.
Güzel yağış alacağız ama yağmur mu KKY mi kar mı şuan net değil.
Bugün çıkan çıktılara göre kıyılar yağmur alma olasılığı çok yüksek
Kar geliyor ama kıyılar sıkıntıda illaki, nerede yorumlar
Sancaktepe anlık kky
Kar alması gereken yerler bu sabahtan beri alıyor
Baraj havzaları
Şehir merkezi için akşam saatleri beklenilcek
Livestrong
Neden bütün haber siteleri sanki istanbulda yarım metre kar varmış gibi haber yapıp insanları telaşlandırıyorlar ben niğdedeyim ibb 3 kere mesaj çekti sanırsın istanbulda hayat durdu
Halkalı başladı.
Geçen seneki gibi fırtına ile yağarsa 10 dkda doldurur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Selamlar, biraz saçma olacak belki ama havalar bu sıralar 18-20 derece civarında seyrediyor gün içinde. Sadece akşamları 5 dereceye düşüyor. Accuweather'den baktığımda önümüzdeki günlerde de bu şekilde olacağı gözüküyor. İstanbul-kocaeli civarı için yazlıklara ne zaman geçelim?
Ek olarak bu sıcaklıklar kışlık lastiklere bir zarar verir mi?
10 marta kadar 10-20 derece arası gidip geliyor sıcaklık bence artık çıkarılabilir. Ondan sonra soğuk yapsa bile 1 hafta 10 gün yapar belki 1 tane sistem gelecek deniyordu o da belki yani... gelse bile dediğim gibi 1 hafta soğur sonra nisan zaten. Ben bu sene takmadım ama taksam sökerdim artık. Fiyatlar *****, malımız kıymetli ne kadar az zarar görürse o kadar uzun kullanırız.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Başiskele' de şu an bişey yok ama Yuvacık barajından yukarı doğru kar yağmış sanırım. Evden görünen tepelerde hep kar var.
Bayramda Ankara ve Eskişehir nasıl olacak şimdiden çok net olmasa da tahmini olan var mı ? Motosiklet ile yolculuk yapmayı düşünüyorum yağmur olmazsa hava çok sorun değil ancak yağmurlu olacaksa planı araba ile yapayım
Allah, peygamber, kuran, bayrak ya da inandığı kutsal değer hürmetine meteorolojiden anlayan birisi Adana'da hava sıcaklığının ne zaman kırılacağını söyleyebilir mi
1 aydır fırına atılmışız da içinde yaşıyor gibiyiz her gün hissedilen 50 derece olur mu a**, Elon Musk roketle güneşe sıkmaya gönderecek 100 adam arıyorum dese eminim 1 saatte kontenjanı Adana doldurur durum o kadar vahim, Arap baharı yetmedi bir de Arap sıcağını çekiyoruz.
Kusura bakmayın biraz sitemkar yazdım çünkü şuan evdeki klimanın bir tanesinin kompresörü patladı, 4 gündür servis gelecek ama yoğunluktan bize sıra gelmedi, ucube gibi hepimiz mutfakta yemek takımı sandalyeleri üzerinde akrobatik hareketler sergileyerek akşamları vakit geçirmeye çalışıyoruz, sabah işe gidiş araç kliması kendi soğuyana kadar zaten gideceğin yerdesin, işle ilgili sağa sola gidecem desen gittiğin yerde yine aynı terane, e otobüs desen herif bu havada bile günde 300-400₺ cebime fazla koyayım diye klima açmaz, 4 gündür ofiste masabaşı, evde yemek masası belimiz kırıldı.
Kimse şımarıklık olarak algılamasın gerçekten dayanılacak gibi değil belediye evsizleri bile en sıcak günlerde lokallere falan yerleştirdi, sokaklarda dışarı çıkmayın diye anons yaptılar, burdaki sıcak adam öldürür yani, esnaf sokak köpeklerine su falan tutuyor öğlenleri hayvanlar bile yıldı artık, aksini iddia eden varsa da Adana'da saat 12-14.30 sularında dışarıda güneşin altında 10 dakika yürümeye davet ediyorum bizzat eşlik ederim.
Havalar ne zaman soğuyacak acaba 3 aşağı 5 yukarı bir tahmini olan varmıdır Kasım ın ortasına geldik neredeyse öğlen tişörtle duruluyor hala. Haftaya hep yağmur gösteriyor ama sıcaklık pek düşmeyecek gibi.
Herkese Merhaba !Start verelim artık , bu sene çok eğleneceğiz .
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
aynen merakla bekliyoruz senin yorumların değerli![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)