Bence de aracın degistirilmesi icin gereken baskıyı yapın.
Mahkeme bilirkisi vs karıstırınca geri vites yaparlar zaten ;)
Printable View
Bence de aracın degistirilmesi icin gereken baskıyı yapın.
Mahkeme bilirkisi vs karıstırınca geri vites yaparlar zaten ;)
hemen değişim olmaz, değişim için sorunun çözülemiyor olması yada aynı sorundan 2 kez aynı yıl içerisinde servise gitmeniz gerekir.
bu şartlar oluştuğunda ancak değişim olabilir. ayrıca bu sorunu çözene kadar size araç tahsis etmeliler. 500 araçta 1 rastlanabilir soruna. sıfır alıyoruz ama neticede üretimde hata olabilr arkadaşlar. kusursuz üretim diye birşey yok. sorunu çözemezlerse bu yollara başvurmak yasal hakkınız.
aynı sorun benim başımada geldi..sorun motordan arabaya geçen kabloların geçtiği lastik aksamla ilgiliydi.ben o kabloların yanından anfi için elektrik kablosuda geçirdim aynı yerden..dolayısıyla sorun ilk başıma geldiğinde kaynağını tahmin ettim ama servise 3. gidişimde tam bi çözüm sağladım..o lastik parçanın su geçireceğini düşünemiyorlar..benim ısrarım üzerine her yerine silikon sürdüler ve sorn çözüldü.
hayret kullananlarda ilk defa senden şikayet duyuyorum şanssızlık ne diyelim sıkıntı 1 iş,
dava açmak lazım ama ne zamana sonuçlanıyor bilmeiyorum tabikide
cok sinir bozucu bi durum benim basıma gelse sorun cözülsede gönül rahatlıgı ile binemem bence gereken baskıyı yapıp degiştirmeye calısın:)
bende aynı düşüncedeyim fakat kuzenim çekingen davranıyor aracı aldığımız bayi sahibi hemşerimiz olduğu için kendisine ayıp olacağını düşünüyor
sunroof yok
aynı sorunu 307de bende yaşadım sunroof kenarındaki lastikler tam oturmadığı için içeriye su alıyor ve aynanın önündeki yuvarlak delikli zamazingodan içeri su akıyor
aynı sorunu 307de bende yaşadım sunroof kenarındaki lastikler tam oturmadığı için içeriye su alıyor ve aynanın önündeki yuvarlak delikli zamazingodan içeri su akıyor[/QUOTE]
peky sonra ne yaptırdın ne kdr masraf açtı lastiklerimi değiştirtmeliyim
Ben olsaydım mahkemeye verirdim olay cıkartırdım o arabayı o servisten almazdım.Aracın su alıyor olması zaman içinde çürümeyıde beraberinde getirecektir ıslanan kısımlar dahilinde.Ufak tefek sorunlar hariç bu tip şikayetlerde aracı değiştirmeye gitmeniz en doğrusu olacaktır.
aynı şey bnmde başıma geldi coupe marka aracımda sol taraf taban gölet olmuştu ilk başta aracın altında çürük war filan sandık daha sonra sunroof'tan oldugunu anladım tam tahliye yapamıyordu ve taşırma yapıp tavandan doru kapı fitilinin oradan alt tabana suyu aktarıyormuş meger
ön paspasa su inmesi kalorifer devirdaiminden yapabilir.motor suyunu kontrol edin.eksilme varsa büyük ihtimal sebep budur.
böyleyse ve dikkat edilmesse motoru yakarsınız bide
sebebı ;
arabaların ustundekı suların akıp gıttı gıderler var onlar tıkalıysa pıslık gelmısse arabanın ıcıne gelır su bız gecen hafta 4 araba kuruttuk...
veya cam kenarlarınan fılan alabılır ama sıfır dıyosunuz..
gecmıs olsun...
benden tavsıye cogu kuafor ısı bılmez su basan arabayı suyu vakumla cektıkten sonra ahtapot atıp kurutur sonuc yıne ıslanır nemlenır : )
altın halısını sokup en alttakı muflonları dısarı cıkarıp guzelce kuruttuktan sonra ıcıne doseyıp ahtapot atlılmalıdır herkeze fıkır olsun..