arkadaşlar bayadır aklımda ben carbon malzemelerimi kanat hariç boyatmayı düşünuyorum ne dersiniz bu konuda siyah beyaz gözume artık güzeL gelmemeye başladı iyi veya kötü yorumlarınızı bekLıyorum...
arkadaşlar bayadır aklımda ben carbon malzemelerimi kanat hariç boyatmayı düşünuyorum ne dersiniz bu konuda siyah beyaz gözume artık güzeL gelmemeye başladı iyi veya kötü yorumlarınızı bekLıyorum...
Bence arac bu haliyle cok guzel duruyor, illa renk degisikligine gidilecekse de kaplama ile yapilabilir.. Maslak'taki Protac Arac Kaplama ile bir gorus derim..
Büyük bi değişiklik istiyorsan bence bütün carbonlardan kurtulup orjinal far ve stopla(beyaz sinyal) beraber daha sade bi lip yapılabilir.
![]()
Yapma bence ya, çok kötü olur. Bi de geri dönüşü yok diye biliyorum. Varsa da çok uğraştırır ve eskisi gibi olmaz.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
boyama sat bence hiç gerek yok ama tabiki senin bilicegin iş, millet carbon ararken sen carbondan sıkılıyosunolurmu sulhi başkanım
Sulhi sakın kıpraşma değişiklik istiyorsan başka birşeyler düşün araba bu haliyle 10 numara. hem başka yerlerde video, resim görünce tanımak kolay oluyor![]()
Bence TRdeki en güzel GC8
Hic dokunma, carpılırsın bak![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sakın haaa aman haaa![]()
2 hafta kaldı benim araba boyadan çıkınca Carbon Marbon görmez gözün seninboyatırsın Satin Pearl White
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)