User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Motosikletleri fark edin . Com

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Motosikletleri fark edin . Com

http://www.motosikletlerifarkedin.com/

Olay detaylı olarak linkte açıklanıyor. Sizlerden ricam sadece 5 dakikanızı bu videoyu ve sonrasında siteyi incelemeniz. Videoyu izledikten sonra Intro'yu geç butonuna basarak sitenin içine giriş yapabilirsiniz. Projeye destek verebilirsiniz. Hem trafikte motosikletlileri fark ederek hemde projeye önerilerde bulunarak...
    Loading World's Best Magazine...

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok dır kardesım super bır konu...
    motor ve a2 almadan evvel bukadar hassas degıldım ama trafıge cıktıgın zaman anlıyorsun gercekten Türkiyede motor kullanmak sirkte akrobası yapmaktan daha zor bu kesın.....

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 150cc bir maxiscooter kullanıcısıydım.
    gerçekten farketmiyorlar.. bazılarıda bilerek sıkıştırıyor..
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzledim bende bir motorsiklet kullanıcısı olarak cidden dikkay edilmesi gereken bir konu.
    1.6tdi.
    Ecutech.

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir konu. kendimde kullanıyorum motor, araç içindeyken yapılan hataları araç sürücüsü anlayamıyor fakat motor üstündeki insan çok zor durumda kalıyor en ufak bir hatada. mesela motor kullanmadan önce sağ şerite yavaş yavaş giderek şerit değiştirirdim genelde, şimdi hep sinyal verip şerit değiştiriyorum, trafikte motosikletlerde var çünkü. ama araç sürücülerini çok zor durumda bırakan motosiklet sürücüleride var, özellikle bazı kuryeci arkadaşlar.
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurye, kebapçı motorları, sucu motorları gibi ticari bir amaç için trafikte bulunan motosiklet kullanıcıları malesef kurallara uymuyorlar. Onların yaptıklarına otomobil kullanıcıları sinirlenmekte haklılar. Bizlerde çoğu kez bu kişilerden şikayetçiyiz. Tüm bunların haricinde Türkiye'deki trafik yasaları motosiklet kullanıcıları için tekrar düzenlenmeli. Örneğin Minibüs, Kamyon, Kamyonetler'in şehir içi hız limitleri 50 Km/s, şehir dışı hız limitleri 80 Km/s ve otoyollardaki hız limitleride 90 Km/s.

Motosikletlerin limitleri nedir?

Şehir içi 50 Km/s, şehir dışı 70 Km/s ve otoyolda 80 Km/s.

Türkiye'de Minibüs, Kamyon, Kamyonetler'in hiç birinin yukarıda yazan hız limitlerine uymadığını farz ederseniz kurallarına uymaya çalışan bir motosiklet sürücüsü ölümle burun buruna demektir. Kesinlikle otomobil kullanırken insan fark etmiyor. Buna eminim. Lütfen en az 1 kere bir motosiklet kullanan arkadaşınıza rica edin ve arka koltuğuna oturun. Trafiğe çıkın ve 5 dakika sonra inin. Emin olun ki trafikte motosiklet kullanıcılarına yapılan haksızlıkları algılayıp daha dikkatli olacaksınız. Hatta gönüllü varsa İstanbul içinde motosiklete binme zevkini tattırabilirim.

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorsiklet kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın bende kullanıyorum babamda kullanıyor
    ancak bi gerçek var ki bazı motorsiklet kullanıcıları kendi kendilerini ölüme sürüklüyorlar
    kask kullanmayanları, racinglerle yüksek süratlerde çok kötü kazalar yapıp masum insanların hayatlarını hiçe sayarak parçaları bir çöp poşetiyle toplananları zaten saymıyorum bile
    özellikle motorlu kuryeler ve fastfood servisi yapanlar çok tehlikeli kullanıyorlar
    2-3 sene önce biri arkadan çarpmıştı arka tamponum ve stop farım kırıldı üstüne birde kalkmış düştüğü yerden dişleri avucunda gelmiş haklıymış gibi bana bağırıp çağırıyodu
    polis geldi ve paşa paşa arabamı yaptırtmıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boozer a katılıyorum arabadan çok motorculara dikkat ediyorum ben araba kullanırken bizimde bi site açmamız lazım onlara karşı o zaman
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özellikle scooter kullanıcıları trafikte belli bir kullanım stilinde seyretmediklerinden dolayı kazalara yol açıyorlar.kimi 80'le sol şeridin ortasından gider.korna çalarsın umrunda olmaz,kimisi sağ şeritte kenardan gider(bana göre scooter için en doğru yer),kimisi makas atmaya kalkarken sağına soluna bakmaz arada sıkışır,kimisi orta şeridin ortasını işgal eder vs vs.

bence motorsiklet sürücüleri biraz kendilerine ve trafik kurallarına dikkat etsin.

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynalara bakmaktan önüme bakamıyorum paranoyak oldum bide onlar korkmuyor biz korkuyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hatalı olan motosiklet kullanıcılarının faturalarını neden tüm motosiklet kullanıcılarına kesiyorsunuz? Konuyu bundan dolayı açtım zaten. Şayet incelerseniz linki içinde motosiklet sürücülerini bilinçlendirmek için de bilgiler yer alıcak. Bu bir proje ve sadece otomobil sürücülerinin dikkatini çekmek için yapılmıyor. Aynı zamanda kask takmayan, trafikte kurallara uymayan motosiklet sürücüleri için de geçerli. Ben yolda şeridin tam ortasında gidiyorum. Kornaya basıyorlar arkamdan kenara geç, yol ver diye. Acaba yavaş giden mi hatalı yoksa hızlı gitmek isteyen mi? Bu aynı modifiyeli otomobil kullananlara karşı yapılan yorum gibi. Trafikten dışlanma duygusu...

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hatalı olan motosiklet kullanıcılarının faturalarını neden tüm motosiklet kullanıcılarına kesiyorsunuz? Konuyu bundan dolayı açtım zaten. Şayet incelerseniz linki içinde motosiklet sürücülerini bilinçlendirmek için de bilgiler yer alıcak. Bu bir proje ve sadece otomobil sürücülerinin dikkatini çekmek için yapılmıyor. Aynı zamanda kask takmayan, trafikte kurallara uymayan motosiklet sürücüleri için de geçerli. Ben yolda şeridin tam ortasında gidiyorum. Kornaya basıyorlar arkamdan kenara geç, yol ver diye. Acaba yavaş giden mi hatalı yoksa hızlı gitmek isteyen mi? Bu aynı modifiyeli otomobil kullananlara karşı yapılan yorum gibi. Trafikten dışlanma duygusu...
    Direk bizim konuya geliyo kendini bilmezler yüzünden hepimiz nasıl yargılanıyorsak. Kuryeler yyada birkaç kendini bilmez yüzünden herkez asılıyor.
    Daha dün bi motorsiklet yüzünden kaza yaptım, gerçi ben hafif sağ kaçmasaydım o heralde yinede geçebilirdi ki o araya girdi kuryeydi tabiki ama her zaman motor sikletlere yol veririm eski bir motorsiklet kullanıcısı olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada yöneticisi olduğum bir motosiklet forumunda bir konu açmıştım. Uzakdoğu'da kask giymeyi arttırmak için yapılan kampanyayla ilgiliydi. Kask takmayan 3 motosiklet kullanıcısının şu anki halleri. Her fotoğrafda yazan yazıyı da Türkçe olarak açıklıyorum.

İlk fotoğraf: "Kask takmıyorum çünkü beni aptal gösteriyor."

İkinci fotoğraf: "Kask takmıyorum çünkü saçlarım bozuluyor."

Üçüncü fotoğraf: "Kask takmıyorum çünkü hiç klas gözükmüyor."

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sucu motorlarını vs. a2 ehliyeti olmayan ufacık veletler kullanıyor çoğu zaman.. gidonu düz tutamıyorlar ağır geldiği için.. + motora yüklenen damacanalarda motorun dengesini bozuyor tahminimce.. önümde arkamda durup dururken devrilen çok gördüm.
    ben kaskımı takarım sinyalimi veririm tır tır tır 13 ytl benznle 1 ay gezerim
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

connectfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 125 lik motorsiklet kullanıyordum izmitte öğrenciyken calısıyordum. orda biraz zorlanıyordum trafikte ordada motorsikleti görmeyenler var ama ist. a gelmiştim 1 kez kac kez ölümden döndum bilemiyorum o hafta sonu yolu sağı solu arkamı takip etmekten önüme bakamaz oldum. en sağ seritteyim kac kez önume emniyetten arac cıktı saymadım
    ama ist. da arac kullanırken bende kurye ve suculardan sikayetci olmuyor değilim nerden cıkcakları belli olmuyor

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur abi süper bi konuya el atmışsınız.Bende motorsiklet kullanıyorum en büyük şikayetim bizi fark etmemeleri ve sıkıştırmaları.Daha bundan 1 ay önce Bornovada Ağaçlı yolda başıma geldi Aracın şöförü ne kadar özür dilesede az kalsın kendimi ağaçların gövdesinde gözlüklerimin iziyle karşılaşacaktım En başta tek isteğim kuryecilerdir motorlarla kebab su v.s taşıyanların trafikten kaldırılması.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin dediğine ben de katılıyorum. Pizzacı, hamburgerci kuryeler aşırı tehlikeli ve dikkatsiz kullanıyorlar. Mesela trafik durmuş, arabanın içinde bekliyosun, anında yanındaki arabayla senin arandan bi scooter geçiyor. Tam o anda bir şey olsa kapıyı açmak durumunda olsan ve kapıyı açsan adam direk pert, al başına belayı...
    Bu kuryeler yüzünden gerçek motosiklet sürücüleri de zan altında kalıyor. Sözün kısası bence Türkiye trafiğinde motosiklet kullanmak cesaret ister...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ne yalan söyleyeyim o pizzacı vs tarzı scooter sahiplerini motor kullanıcından saymıyorum. Otomobil camiasındaki apaçilerden hiç farkları yok. Trafikte istediğinizi yapın daha otomobillerle bile her han bir olay olma tehlikesi içerisindeyken motorsikletlere saygı beklemek yersiz olur. Tamamen trafik kültürü ile alakalı bence. İnsanı bezdiriyorlar ya biri gelir mal mal bakar bakarken sana çarpacak haberi yok önüne bak dersin vs vs

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir keresinde ara bir sokakta giderken yanımdan çok süratle geçti..Dedim ölümemi gidiyorsun ya diye..2 dk sonra aşağıdaki virajda yerden kalkmaya çalışırken gördüm..Domino's un kuryesiydi..

Onlara da hak vermek lazım..Çünkü yardıma gittiğimde abi ne yapalım bize bu kadar süre içerisinde yetiştirmemiz gerektiği söyleniyor..Yoksa bizim cebimizden kesiliyor para..Haliyle basmak zorunda kalıyoruz dedi..Burda suçlu olanlar kuryeler değil..Onları o hale getiren şirket sahiplerinde..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)