Askere birşey olmaz ne virüsler var orda zaten coronoda neymiş :)
Printable View
Askere birşey olmaz ne virüsler var orda zaten coronoda neymiş :)
SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu. GENÇLERE UYARIMIZ VAR: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.
Dun attigin tweeten ve bugunki sacma sapan aciklamalardan sonra hicbirine zerre inancim kalmadi
Şuan cezaevinde askerim. Bütün sevkler (şehir dışı-hastane-adliye vs) iptal durumda. Ayrıca rütbeli hariç askerlere çarşılar, izinler ve görüşler 2. Bir emire kadar yasak. Aynı zamanda cezaevine de görüşler yasak ilaçlama vs yapılıyor. Sonumuz hayır olsun.
Konu dışı
Başka ülkelerde yaşayan arkadaşlar var forumda ,
Sizlerde umutsuzmusunuz, geleceğinizden endişe duyuyormusunuz , sabah kalkınca amk ülkesi diyormusunuz , çocuk yapmaktan tedirgin oluyormusunuz (ona iyi bir gelcek hazırlayamamktan,ne şekilde yetişeceğini bilememe korkusundan) ?
Bunları çok merak ediyorum , yani ben yaklaşık 5 yıldır nefret ettim ülkeden alayı sahte müslüman amk her *** göstermelik ,yapmacık.
Gerçekten Allah için yapan zaten söylemiyor , göstermiyor .
Yıldım amk ..
işin kötüsü bu gündem iyice içine çekiyor insanı. cumadan beri evdeyim.haftasonundan beri sabahları ince bir sızı var bogazlarımda.
sanırım psikolojik olarak kendimi hastalığa çekiyorum.
sonumuz hayrolsun. gidip 2 portakal çakıyım.
bi süreliğine celpler ertelenmeliydi , yada her gelen askeri askerlik süresinden düşecek biçimde 14 günlüğüne karantinaya alıp , testini vs yapıp öyle almaları lazımdı içeri.Aralıkta bedelli yaptım , bırakın eğitimi soğuk dışında (açık kapalı her alanda ciddi soğuk) zerre sıkıntımız olmadı , ona ramen gece koğuşlarda soğuktan cam açmayıp birbirimizin nefesiyle ısınıyorduk.Döndükten sonra net 15 20 gün kendime gelemedim hastalıktan.Sağlam dönen bir insan evladı yoktu.Orada hastalığın yayılmaması için hiçbi sebep yok.Allah yardımcıları olsun
Sağlık bakanımızın son açıklamasını okuyan oldu mu ?. Sadece bir başlık görebildim ilacın bulunduğuna dair. Yayının videosunu bulursam izleyeceğim merak ettim açıkçası
Bekarim, borcum harcim yok, Allaha sukur kazancim yerinde. Su anki duruma gecici olarak bakiyorum, muhtemelen calistigim yer kapacanack bir sureligine ama sigortam vs devam edecek. Devletten cok olmasada $2400 gibi bir cek alacagim, issizlik maasina basvuracagiz o da haftalik $275 mi ne. Bekar , borcsuz birisi icin hayat idame ettirilir ama coluklu cocuklu biri icin zor ( bu arada her cocuk icin iki defa $500 lik odeme yapilacak ). Sabah kalktigimda halime binlerce kez sukrediyorum arkamda devlet var diye.
Fatih Terim de corona pozitif çıkmış. Kızıda "hepinizin allah belasını versin" şeklinde twit attı, kimleri kast ettiği gayet açık. Adam tff ye maçları oynattığı için isyan etmişti.
İmam cemaat ilişkisi işte. Ülkenin tek bir kurumu değilki sorumsuz davranan.
Yahu bizzat Galatasaray başkanı çıkıp ''Panik yapmayın. Maç seyircili oynanacak, biz önlemimizi aldık.'' demedi mi. Daha birkaç gün öncesinde birçok Avrupa ülkesinde Avrupa kupası maçları oynanmadı mı. 11 mart'ta Şampiyonlar ligi, 12 mart'ta Avrupa ligi maçları oynanmış pekala.
Hata varsa Tff ile birlikte (Gs dahil) tüm kulüplerin payı vardır bunda. Fikstür ve puan hesabı yapmak yerine kulüpler birliğini acilen toplayıp ''Bu ortamda maçlara çıkmak istemiyoruz'' demeleri gerekiyordu. Maçlar oynandıktan sonra yapabildiler ne yazık ki.
2 gün önce stadı belediyeye temizletip 55bin kişiyi dolduracaktık
terimin kızı haklı allah önce bunların belasını versin ;https://twitter.com/Fatihsuzer_/stat...81144680050689
yahu devlet toplantı yapıp 'herşey yolunda, maç da seyircili oynanacak!' demedi mi? Belediye de geldi stadı temizledi GS açıklama yaptı 'hazırız!' diye, 3 gün sonra ise durum ağırlaşmaya başladı biranda 'maçlar seyircisiz oynansın!' dendi... o saatten sonra tavır netti 'madem maçlar seyircisiz oynanacak kadar ağır o zaman ligi erteleyin!'... bu durumun nesi abes? herkes takılmış GS 3 gün önce seyrcisiz oynanması taraftarıydı, yok duruş yok kıvırma, ben daha o gün yazdım, bugün dansöz diyenler yarın aman dileyecek duruma düşmesin diye, haklı çıktım... Terim hastalandı Nur Çebi diyor ki ' bu sezon yok sayılsın!'... e hani Asena?
benim artık kımseye ne guvenım kaldı ne de ıyı seyler olacagına karsı düşüncelerim
Yakın arkadaslarımın çoğu Doktor hergün iletişim halindeyiz.Adamlar bangır bangır isyan ediyorlar Toplumda en çok bulaşan/bulaştıran biziz ama bize bi önlem,,test yok diyorlar..bizde ne yapacağımızı bilemiyoruz diyorlar..Bu kadar basit olmamalı bu kadar değersiz olmamalı
sonra çıkıp alkıslıyoruz en komiği de bu...