sabır ve dua ile. Rahat olun.
Printable View
sabır ve dua ile. Rahat olun.
Yeni virüs çıktı Çin'de ''Hanta virüs''
Çin’de “Hanta Virüs” isminde yeni bir bulaşıcı virüs çıktı!
Çin’in Yunnan eyaletinde bir kişinin otobüs seyahati sırasında hanta virüs yüzünden öldüğü öğrenildi. Otobüsteki 38 kişi karantinaya alındı. Virüs, fare ve sincap gibi kemirgenleri yemekten insana geçiyor.
Virüs yeni değilmiş. vaka yeniymiş.
mıllı egıtım bakanı okul tatılı uzarmı dıye cb ye soruyo :D saka gıbı
Sosyal medyalarda,sokak ortasında düşüp vefat eden yaşlı insanların videoları dolanıyor. Umarım gerçek değildir mi diyim ne diyim bilmiyorum
çin'in ilk zamanları sanki.
Çin'den gelen videolarda bildiğim kadarıyla sahteydi. Kaynak: Çinliler.
gıda sektörü 9-9 çalışma saatine geçiyor bugünden itibaren
8 gündür pozitif bir malla aynı evde yaşıyoruz toplam 5 kişiyiz. Pozitif mal ve arkadaşını saymazsak (aynı odada kalıyorlar) diğer üçümüze henüz bulaşmadı sanırım. Veya bulaştı ve henüz anlamadık.
Aynen öğrenci evi. İranlı sığır bize sormadan elemanı eve getirdi. Bİz kıllandık ama bişey demedik. Meğer lavuk test yaptırmış gelmiş semptomlar varmış. 3 gün sonra test pozitif diye geldi bize haber veriyor. Evde durucaz cart curt bilmem ne diye. yetkililere haber vermemiz lazım bilmem ne falan. Abi siker misin döver misin bilmiyorum yani sinirimizi anlatamam. Karantina bitsin gönderiyoruz evden 6 gün kaldı.
dostum devletimize iftira atmayalım. çünkü ben A Haber izleyicisiyim. Bir alo yahu sadece 1 alo yeterli. Kesin aramamışsındır. Alman menşeili fetö destekçisi olman muhtemel. (maalesef şuan onlar böyle düşünüyorlar.)
https://iaahbr.tmgrup.com.tr/dfc218/...5046543807.jpg
Yapmıyorlar, semptomları göstermek gerekiyor. Ateş vs hiçbirimizde yok şuan. Ama diğer ****** evladı da onunla aynı odada kaldığı için %100 kaptı. Bize bulaşmasın da isterlerse gebersin umrumda değil. Böyle bir sorumsuzluk ve şerefsizlik hayatımda görmedim ben.