Bende de 3 aydir gecmeyen geniz/sinus akintisi var. Bu zamana kadar hicbir seye alerjim de yoktu, bu sene cikti.
Printable View
Bende de 3 aydir gecmeyen geniz/sinus akintisi var. Bu zamana kadar hicbir seye alerjim de yoktu, bu sene cikti.
aynen öyle, eskiden bu maskeler max 1,5-2 saatte bir yenilenirdi o zamanlar 100tanesi 7tl idi. kumaşları bu kalitesiz değildi bunlarda resmen kumaş parçacıklarını soluyoruz ve acaip boğaz ağrısı/yanması yapıyor. bez maskeler hele bence felaket.
geçen lcw nin maske reyonunu gördüm bakteri geçirgenliğine karşı test edilmiştir diyor yaw corona bakteri değilki virüs :)
ota bota alerjisi olan ben maskeden hiç rahatsız olmadım şimdiye kadar. bundan önce can maske vardı şimdi ise telsiz ama kalın olan carrefourda satılan hg maske kullanıyorum.
Başka şeye aksırıp maskenin içinde aksırmayı yaşayınca çok kötü oluyor ama. Bir de yanında yedek yoksa aksırdığını tekrar soluyup tekrar aksırıyorsun
kısa çalışma ödeneğini 2 ay daha uzatacaklar diyorlar. benim için değişen bişey yok.
Bu arada bilgisi olan var mı ***** bu işsizlik maaşı 10 ay boyunca veriliyor, atıyorum ben 5 ay kullandım 5 ay kaldı ne zamana kadar bunun resetlenmesi oluyor 10 aya tekrar çıkıyor?
yıldızlar m a l u m olacaktı :)
https://scontent-hel2-1.cdninstagram...Mjk0Mg%3D%3D.2
Kenetlenirsek covid19 bizi yenemez :)
@2jz
Bu foto pek de komik değil bence. Hadi biz araba-bisiklet bi şekilde çözüyoruz ulaşım işini. Binmek zorunda kalanlara Allah kolaylık versin.
Fotoğraf komik değil zaten. Hindistandan farkı tepesinde birilerinin olmaması.
Keyfi dışarda olunan alanlarda her türlü önlemi katıca uygulamaya çalışıp, mecburen otobüse minibüse binmek zorunda kalan çalışmak zorunda olanları kaderine terketmenin fotoğrafı :)
Bodrumda beach club'larda tedbirleri kurallara bağlayanlar, İstanbul'da ulaşımı başınızın çaresine bakın olarak değerlendirmesi. İzahı olmayınca...
Minibüsler, rallide start alan otomobillerden daha hızlı start alıyorlar hatta aynı etapta pardon hat üzerinde çoğu zaman peşpeşe 10 tane minibüs geçiyor. İlla bu en kalabılığına mı binmek icab ediyor? Bekle 5dk sonra oturarak gideceğine biniver. Ayrıca, hani denetlemeler vardı? Ben bir sefer sahrayıcedid'de görmüştüm; dün aynı yerden geçtim ortalıkta kimseler yok.