stokçuluk neden yapılıyor ?
tüm insanlık yok olacak stokcumu yaşayacak ? nereye kadar yaşıyacak ?
senaryo bu kadar kötü duruma gelirse zaten elinde yemeği olan değil silahı olan hayatta kalır ;)
Printable View
stokçuluk neden yapılıyor ?
tüm insanlık yok olacak stokcumu yaşayacak ? nereye kadar yaşıyacak ?
senaryo bu kadar kötü duruma gelirse zaten elinde yemeği olan değil silahı olan hayatta kalır ;)
Haftanın beş günü toplu taşıma ile ulaşım sağlayan, 40 kişilik ofislerde çalışan insanın marketten stok yapmasının amacı nedir anlamıyorum.
Ben de mi eksiklik var ?
Özellikle hijyen ürünlerinde fahiş fiyat artışlarıyla karşılaşan tüm vatandaşlarımız; HFA-bildirim uygulamasından şikayetlerini anlık olarak iletebilir.
Şok un ürünleri uygun mis grubu ve makarna geçerli seviye
Ben de bunu anlamıyorum arkadaşım Aselsanda çalışıyor bütün tanıdıkları şirlketteki stok yapmış. Ulan demiş buraya geliyorsunuz servise biniyorsunuz vs neden stok yaptınız? E ne olur ne olmaz. Bizim fabrikada 150 beyaz 300+ mavi yaka çalışıyor. Ben stok yapsam ne yazar yapmasam ne yazar?
KORONAVİRÜS SALGINI TEHDİDİ
ALDIĞIMIZ ÖNLEMLER SAYESİNDE GELMEDİ
Koranavirüs gündemine de değinen Erdoğan, alınan önlemler sonucu virüsün Türkiye’ye girmediğini söyledi:
Salgın belirginleştiği andan itibaren erken bir dönemde hiç tereddüt etmeden bütün tedbirlerimizi kararlı bir şekilde uygulamaya koyduk. Şu an 114 ülkede görülen bu salgının Türkiye’de görülmemiş olması, aldığımız önlemlerin ne kadar yerinde olduğunu ortaya koyuyor. Başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere bütün kurumlarımızla belirlediğimiz önlemleri uygulamaya hassasiyetle ve sıkı bir şekilde devam edeceğiz. Tabii bu noktada alınacak kişisel tedbirler de çok büyük önem arz ediyor.
Ahmet Hakan 11.03.2020
halk panik sevmiyor, herkesin sosyal medya gezip evlilik yemek programları izlediği, kimsenin okumadığı bir toplumda yaşıyoruz, bu virüs en kötü ne yapabilir? A-B-C planları nedir adam gibi açıklanmazsa halkımız da 'Çin'de insanların kapılarını asma kilitle kilitliyorlarmış!' 'K.Kore'de hastalananı vuruyorlarmış!' 'Wuhan'da cesetleri sokaktan topluyorlarmış!' aspargaslarına inanırlar...
erzak diye makarna depolayan vizyonsuz - gundem - ekşi sozluk
Is that you :D :D :D
Sağlık bakanına aynı soruyu 38483 kere soran medyayı da ne bilim..
Turizm bakanının çıkması da iyi olmuş, bu sene şehir vergisi geliyordu turizm de onun ertelenmesini talep etmiştik, umarız olur..
Ülke hazırlıklı diyor da ben kimsenin hazır olduğuna pek inanmıyorum.
İnsanlar dün ki açıklamadan sonra korkup maske takmaya başlayıp, marketleri yağmalamaya başlamışlar. Korkunun eceli faydası yok ama anlatamazsın işte.
Hayır makarna almalarını geçtim, tıvalet kağıdını da bitirmişler, ev için temizlik ürünlerini de.
Eee sen işe gitmiyor musun? Ya da kocan işe işe gitmiyor mu çocuğun okula gitmiyor mu? Eve neden stok yapıyorsun?
yahu varsa o virüs gittiği markette de var zaten
stok anlayışınızı seveyim ey güzel ülke :D
ama yukarıdaki açıklama bomba
alınan önlemler sonucu virüsün Türkiye’ye girmediğini söyledi
ha ?
hadi Çin de ilk çıktığı güne gidelim , haberde gördün okudun,al bozulmayacak ürünleri,koy çekmecene,rahat rahat mis.