burakkaradag Nickli Üyeden Alýntý
Açık alanda maske takmama ve maskeden bıkkınlık konusunda yukarıdaki görüşlere hak veriyorum. Gerçekten ben de çok sıkıldım. Öğretmenim, okul 30km mesafede her gün 10 kiÅŸi aynı araçta Åanlıurfa ÅŸartlarında yolculuk yapıyor ve sonrasında 1000 kiÅŸilik sirkülasyonu olan bir okulda derse girip akÅŸam da yine aynı servisle aynı öğretmenlerle eve dönüyoruz. Bütün bu süreci maske çıkarmadan günlerdir tekrar etmem yeterince bezdirdi.
Ama işin özüne dönecek olursak, ben her yıl en az 1 hafta süren bol öksürüklü uykusuz geçen grip yaşıyordum. Maskeden sebep pandemi başladığından beri bunu yaşamadım.
YaÅŸamadım ama yine sizlerinde bildiÄŸi gibi çocuklar artık süper taşıyıcı ve Åanlıurfa' da insanlar test yaptırmaya gitmiyor. Sebebi ise gündelik çalışmaları düzenli iÅŸlerinin olmaması imiÅŸ(!) Bundan dolayı bu bölgelerin rengi açık görünüyor ama alakası yok. Toparlanabilirsem video atarak bu tezimi doÄŸrularım.
Çift maske yapmamıza rağmen virüs geldi bizi de buldu, geçtiğimiz salı gününden beri evde yatıyoruz. İnsanlarla çok fazla temasta bulunmamaya çalışmamıza rağmen sonuç bu şekilde oldu. Buradan çıkarttığımız tek sonuç yanlış maske seçimi yapmış olmamız diye düşünüyorum. Hastalığı atlatırsam eğer bırakın açık alanı, duş alırken bile takarım herhalde.