Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Ha bu arada;
Daha önce yazdım mı hatırlayamadım, yazdıysam da tekrar hatırlatma olsun:
Başka bir tanıdığın da annesi kalp hastası, iki kızı var, biri diyor ki annem için korkuyoruz, hangi aşıyı olsa acaba... Ama ablam diyor ki annem kesinlikle aşı olmayacak...
En çok etkilenen gruplardan biri de kalp hastaları bu arada.
Ulan bu neyin kafasıdır?? Sen kimsin, neye göre karar veriyorsun kadının nasıl tedavi olacağına? Kalp hastası kadının tedavisine de karışıyor musun, doktor şöyle yapılacak böyle yapılacak dediğinde?????
Tekrar sorayım bu saçmalıkları savunanlara:
Doktora herhangi bir hastalık için gidiyor musunuz? Gidiyorsunuz.
Doktorun önerdiği tedaviyi uyguluyor musunuz? Hem de ske ske uyguluyorsunuz.
Doktora çıkışıyor musunuz peki hiç, senin tedavin yanlış, ben bu hastalığa inanmıyorum, zaten ilacı da yalan, bilmemnesi de yalan diye.
Peki bu durumda korona için sizleri buna iten nedir? Facebook'tan, Watsap'tan okuduğunuz saçma sapan metinler midir?
Özet... Net... Konuyu böyle değerlendirin bir de, tavsiye ederim.
Ben aşıya maskeye inanmayana saygı duymam, büyük bir aptallıkla suçlarım. Çünkü bitmesini istediğiniz hastalığın yayılmasına bu sayede çanak tutuyorsunuz. Bu şekilde nasıl biteceğini düşünüyorsunuz merak ediyorum. Lebalep kongre bilmemne diye suçlarken, o suçlananların arasına sizler de giriyorsunuz, bilmem farkında mısınız.
Yani bu şuna benziyor, adam AVM'ye gitmiş girmiş, "efendim AVM'ler çok kalabalık" diyor. E ulan sen de içeridesin :) Aynı hesap.
Bu mantıklar nasıl kurulamıyor hayret ediyorum.
Neyse, Allahtan halen şu AB ülkelerindeki mallıklar bizde o boyutta değil.