EmreBC Nickli Üyeden Alıntı
günahınıda almayalım iyi doktor var kötü amaa insanları hem hasta edip hemde ilaç tedavisi uygulayıp yıllarca oyalayanlar verdikleri sözleri tutmayanlar onun haricinde kobay fare gibi kullananlar ne denirki insanları hem hasta ediyorlar hem ilaç satıyorlar hemde para kazanıyorlar zaten bu pandemi gerçekmi değilmi farklı birşeymi dönüyor belli değil aklım almıyor kafayı yedirttiler ama art niyetli içten pazarlıklı fesat ve menfaatleri gereği saf temiz insanları kullanıp bu hale getirenler projeniz siyasetiniz batsın bu ülke yönetilmesi gerekiyor ama bu siyaset menfaat kavgası yıllardır aynı muhabbetler yeter artık!maske takan onlarca insan suratları sarkmış kim neci belli değil geçmiş anlatılmadı bize tarih bilmiyoruz tv izlemiyoruz haberleri takip etmiyoruz ama artık anladık az çok neyin ne olduğunu ama hala yani varya bazı şeyleri görüyorum okuyorum yav he he diyorum algıcılar bir yandan komplo teorileri bir yandan.ülke ne hale geldi dünya ne hale geldi kincilik kötüdür insanı bitirir iyide o işler öyle olmuyo diyolar nasıl oluyor peki insanları hayatını karartarakmı?herşeyi yasaklayarakmı cezalandırarakmı herşeyini alarakmı?dolar 1 liradan 10 liraya doğru gidiyor bu kadar can kaybı var hastalıktan ve neler olduğunu biliyorsunuz daha ne kadar devam edicek böyle daha neler var yazılacak kimi yanlış kimi doğru tahmin ama iyiye gitmemizi istemiyorlar sürekli televizyonda iğneleyici reklamlar göndermeler ve bilinç altı mesajları onun haricinde yani ne denir bu tuning işe bile yıllar önce bi hayat tarzı bi zevk keyif diyerek filmi çıkarıldı yıllarca insanlar yarışlar yaptı öldüler can verdiler onun haricinde ülkemizde rollingler yapılıyor tamam iyi hoş bizede enjekte ettiler bu şeyi seviyoruz kendimizle çelişiyoruz belki bunları yazarken ama gerçek şudurki zararlı yani bir insan racing motora biniyor bilmem kaç beygir arabayla otobanda orasını burasını söküp arabanın yarışıyor hiçmi aileleri sevenleri yok nedir bu hırs nedir bu yani böyle zevk keyif olmaz ben yapılan kazaları görünce çok üzülüyorum ondan ziyade birşey geliyor aklıma bir gün birşey okudum ve sanıyorumki bu yarışlar üzerinden birşeyler dönüyor aklıma birşeyler geliyor ama neden neden insanlara böyle şeyler yaptırıyorlar neden canlarını hiçe sayıyorlar pist istiyor insanlar yapmıyorlar yani genel manada bu işin doğasında tehlike var risk var ama genede ne bileyim yani hiç bir zaman hızlı arabam olmadı almayı veya aileme aldırmayı düşündüm ama hep öcü gözle baktım bu işe yani yeteneğim olsa hız yapabilsem bile genede belli bir olgunluğa erişince insan riskli olduğunu başına neler gelebilceğini az çok tahmin ediyor ve uzak tutuyor kendini allah hızlı araba motor vsde nasip etmesin gider onun yerine premium araba alırım hatta gider en giriş seviyesi hızda olanını alırım ama onun haricinde ülkemizde gençliğin sorunu uyuşturucu futbollarda yıllarca insanlar tirübünler saçma sapan kavgalarda neler oldu daha neler var neler ama yani eskiden nasıl şimdi nasıl olduk neler yaşattırdılar bizlere kendi kendimize kendi içimizde ve aramızda neler yaptık birbirimize neler söyledik nasıl böyle oldu arkadaşlık ortamlarının dağılması gruplaşmalar ben çok kötü şeyler yaşadım çok gıybet ettim rabbim affetsin kötü art niyetli bir insan değilim insanları seviyorum yakın arkadaşlarımı dostlarımı çok seviyorum ama çok kötü şeyler yaşattırdılar kullandılar bilinç altıma birşeyler işlediler yönlendirdiler ve kötü konuştum laflar sözler gıybet yani zaman geçirdiğiniz çocukluktan bu yana çocukluk arkadaşlarınız onca şey paylaştığınız ama işte hayat gaflet uykuda olmak neyin ne olduğunu görememek hayatı bilememek nerde ne konuşulur toplumda bir yere gidince yapılan davranış daha doğrusu konuşmalarımız kelimelerimiz hal ve haraketlerimiz yani çok deli dolu biriym ama nasıldım ne hale geldim yani değiştim değiştirdiler farklı biri yaptılar ama ben eski hayatımı istiyorum geçmişteki gibi uykularımı kaybettim aylardır yemek yiyemiyorum ve en kötüsü yani uzadıkça uzuyor ama bilmediğimiz neler var ailem arkadaşlarım kimse bana geçmişi anlatmadı tekrar ediyorum tarih bilmem siyaset bilmem coğrafya bilmem okulda dersleri dinlemedim hep uyuyodum o zamanlar saftım zamanla insan birşeyleri anlıyor neyin ne olduğunu uyanıyor yavaş yavaş ama napcağımı ne diyceğimi nasıl davranacağımı nasıl oturacağımı kalkacağımı nasıl yürüyeceğimi nasıl yaşacağımı neyi yapıp yapmacağımı bende bilmiyorum artık ben hayattaki yaptığım arkadaşlarım hakkında konuştuklarım dostlarım çocukluk arkadaşlarım vs pişmanım ama bende insanım öyle bir hayat yaşıyorumki hamd olsun bi eksiğimiz yok ama çalışmıyoruz diye bir iş yapmıyoruz diye daha doğrusu bu farklı bir konu ama yani psikolojik problemler yaşadım sosyal ilişkilerde hangi iş yerine gittiysem birileri uğraştı canımı sıktı yani birine aşık oluyorum biri geliyor birşeyler diyor ortalığı karıştırıyor ben bu konularda hassasım biri geliyor birşey diyor duvarı yumrukluyorum elim çatlıyor sabah kalkıyorum babama diyorum gidiyim göstereyim yok işine git diyor şirketiniz işiniz batsın canımdan dahamı değerli sağlık ocağına gidiyorum doktor diyor çatlamış gidip alçıya aldırman lazım aylarca alçıda kalıyor lavobaya giremiyorum banyoya giremiyorum perişan oluyorum ve buna rağmen hem diyorum yeter evde kalmaktan sıkıldım hem alçıdan diyorum işimden geri kalmayım hoş karşılanmaz tekrar işime gidiyorum iş ayrı birşey hatalarım oldu bana karşı yapılanda çok yanlış oldu belki iş çalışma dünyası böyle artık bitmiş insanlık arkadaşlık dostluk birilerimi yaptırıyor ne oluyor ne bitiyor düşmanlarımızmı var anlıyamıyorum ama yani buraya içimi dökmek istedim çok doluyum zor günler geçiriyorum ve ya kendime kıyıcam yada neyse artık yeter vallahi yeter billahi yeter