User Tag List

Sayfa 54/386 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
7320 sonuçtan 1.008 ile 1.026 arası

Konu: Corona Virüs Güncel!!!

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsan canlısı çok cana yakın trump ağam ona yeni harman eklemiştir muhakkak
    .

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda nasıl bir prosedür uygulanacak özel sektör için belirsiz, kafeleri geceden itibaren kapattılar güzel olması gereken buydu ama bunun yükünü işverene yüklerse devlet işveren buna nasıl dayanacak ne kadar süreyle dayanacak? işverenin buna çözüm olarak en azından izinleri karşılığı maaş ödemeye çalışmasında nasıl bir gariplik var? yani şunu mu umuyoruz 3 ay boyunca işveren herkesin maaşlarını versin, gerekirse kendisi batsın ya da maaş veremediğinde mahkemelik olsun ama buna devlet hiç el atmasın?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayat bugun komple durdu.

p.tesi ortalık bomboş diyordum.bugün insan yok k.köyde.

ama ödemeler durmuyor.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle saçma şeymi olur ? açsın o zaman millet işe gelsin...
    yıllık izni kalmamış olanlar olabilir onlar ne oluyor , bir sonraki seneden olacak olan hakediştenmi yiyor ?

şikayet edin sgk'ya.

bizim şirket persolenli 2ye böldü, haftanın 2 günü bir takım 3 günü bir takım gelecek.
    durum normale dönene kadar her hafta shift değişecek.

akıllıca bir çözüm bence..
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işten çıkarılmadığına şükretsin derim. çoğu firma ücretsiz izine göndermeye başladı bile personellerini. git tatil yap ama para yok dediler.
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu anda nasıl bir prosedür uygulanacak özel sektör için belirsiz, kafeleri geceden itibaren kapattılar güzel olması gereken buydu ama bunun yükünü işverene yüklerse devlet işveren buna nasıl dayanacak ne kadar süreyle dayanacak? işverenin buna çözüm olarak en azından izinleri karşılığı maaş ödemeye çalışmasında nasıl bir gariplik var? yani şunu mu umuyoruz 3 ay boyunca işveren herkesin maaşlarını versin, gerekirse kendisi batsın ya da maaş veremediğinde mahkemelik olsun ama buna devlet hiç el atmasın?
    ben issizlik fonunda biriken o yuksek meblagli paranın bu sikintili donemde isveren ve isciye harcanmasi gorusundeyim. Aynı sekilde ihtiyat akcesinin de.
    Suan bir nevi issizlik sayildigi icin devlet isverene bu ucretleri odemeli ve bu ucret isciye dagitilmali. He devlet biz o paralari yedik diyorsa o zaman cozum bulsun. Yine tum magduriyet vatandasa yikilmasin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben issizlik fonunda biriken o yuksek meblagli paranın bu sikintili donemde isveren ve isciye harcanmasi gorusundeyim. Aynı sekilde ihtiyat akcesinin de.
    Suan bir nevi issizlik sayildigi icin devlet isverene bu ucretleri odemeli ve bu ucret isciye dagitilmali. He devlet biz o paralari yedik diyorsa o zaman cozum bulsun. Yine tum magduriyet vatandasa yikilmasin.
    İhtiyat Akçemiz kaldımı acaba? Varsa ne kadar var?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben issizlik fonunda biriken.....

Bu kısma kadar okuduktan sonra beni bir gülme tuttu ki sorma yandaşı kurtarma fonu olmamış mıydı onun adı yıllar önce. hâlâ işsizlik fonu diye mi hitap ediliyor muş.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayat bugun komple durdu.

p.tesi ortalık bomboş diyordum.bugün insan yok k.köyde.

ama ödemeler durmuyor.
    ben tedbirler yetersiz derken herkes sanıyordu ki sağlık bakanı günde 2 saat uyuyunca her şey kontrol altına alınacak... bu işin sadece sağlık boyutu yok, tedbir almak kolay da bunun sonuçlarını göğüslemek için devlet ne yapacak? şu an futbol klüpleri çalışanların maaşlarını verebilmek için futbolculardan yardım topluyor, NBA de de bu böyle diğer spor dallarında da... şu an ne kadar şirket ya da vatandaş varsa bütün borçlar krediler ertelenmeli, yoksa özelllikle de işletmeler hem kapalı kalsın hem maaş ödesin hem vergi sgk ödensin yoksa e-haciz gelsin tarzı bir siyaset bu sistemi 15 günde tıkar...

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle saçma şeymi olur ? açsın o zaman millet işe gelsin...
    yıllık izni kalmamış olanlar olabilir onlar ne oluyor , bir sonraki seneden olacak olan hakediştenmi yiyor ?

şikayet edin sgk'ya.

bizim şirket persolenli 2ye böldü, haftanın 2 günü bir takım 3 günü bir takım gelecek.
    durum normale dönene kadar her hafta shift değişecek.

akıllıca bir çözüm bence..
    biz de dün itibariyle aynısına geçtik abi.
    ofiste evrak vs. işi olmayan evden çalışacak
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kısma kadar okuduktan sonra beni bir gülme tuttu ki sorma yandaşı kurtarma fonu olmamış mıydı onun adı yıllar önce. hâlâ işsizlik fonu diye mi hitap ediliyor muş.
    zaten bende kasitli yazdim onu. O paralari yandasa saga sola savururlarken bugunu dusunmedilerse ben niye dusuneyim de sonra global sorun bizde haklarimizdan feragat edelim sineye cekelim diyeyim. Ben hakkimi isterim. Bunu verecek ve koruyacak olan da devlettir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işsizlik fonunda nakit yok hepsini geçen sene tahvile çevirdiler, sonra o tahvilleri kamu bankalarına swapladılar, kamu bankaları da onları dövize çevirip londra piyasasında sattı ki dolar yükselmesin damat başarısız denilmesin
    şimdi hem dolar yükselecek hem enflasyon hemde para basacaksın çünkü hükümet günü kurtardı..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten bende kasitli yazdim onu. O paralari yandasa saga sola savururlarken bugunu dusunmedilerse ben niye dusuneyim de sonra global sorun bizde haklarimizdan feragat edelim sineye cekelim diyeyim. Ben hakkimi isterim. Bunu verecek ve koruyacak olan da devlettir.
    asıl sorgulamamız gerekenleri yıllardır sorgulamıyoruz şimdi de çalışan-işverene yükleniyor herşey, bu iş koordineli olur arkadaşlar, dün 24 te içişleri bakanı bütün mekanları kapatıyorsa yanında da maliye ve çalışma bakanları da olur, anlatır durumu şu şekilde idare edeceğiz diye... herkes delikanlılık peşinde ama işini bilerek yapan kimse yok... şimdi bu şikayetler artınca corona paketi diye bir paket koyarlar, maaşların bir kısmı işsizlik fonundan ödenir benzini 10 lira yaparlar ÖTV %250 olur 3 ay sonra ortam düzelirse de bu geçici vergiler kalıcı hale gelir hayata devam edebilen devam eder...

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canım sen nerde yaşıyorsun ? işsizlik fonu yedek akçe işciye verilsin falan diyorsun hahaha

ben sana o paralara nerelere lazım göstereyim ; https://twitter.com/AkpCocuklari?ref...Ctwgr%5Eauthor
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işsizlik fonunda nakit yok hepsini geçen sene tahvile çevirdiler, sonra o tahvilleri kamu bankalarına swapladılar, kamu bankaları da onları dövize çevirip londra piyasasında sattı ki dolar yükselmesin damat başarısız denilmesin
    şimdi hem dolar yükselecek hem enflasyon hemde para basacaksın çünkü hükümet günü kurtardı..
    Hukumet gunu kurtadi ama bakalim g.tu nasil kurtaracak. Bugun bize lazim olan tum para ve ozvarlik car cur edildi harcandi. Yine bunun acisi vatandastan cikacak.
    Cok sukur biz bir sure kendimizi ailemizi idare edebilecek durumdayiz ama 2-3 ay maas alamasa yuvasi dagilacak buyuk sikintilar cekecek insanlar var. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asıl sorgulamamız gerekenleri yıllardır sorgulamıyoruz şimdi de çalışan-işverene yükleniyor herşey, bu iş koordineli olur arkadaşlar, dün 24 te içişleri bakanı bütün mekanları kapatıyorsa yanında da maliye ve çalışma bakanları da olur, anlatır durumu şu şekilde idare edeceğiz diye... herkes delikanlılık peşinde ama işini bilerek yapan kimse yok... şimdi bu şikayetler artınca corona paketi diye bir paket koyarlar, maaşların bir kısmı işsizlik fonundan ödenir benzini 10 lira yaparlar ÖTV %250 olur 3 ay sonra ortam düzelirse de bu geçici vergiler kalıcı hale gelir hayata devam edebilen devam eder...
    corona paketi çok korkutucu
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mansur başkan kiraların ilk etapta 2 ay ertelendiğini söyledi, ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlar için. Adam çalmıyor ama çalışıyor.

https://mobile.twitter.com/mansuryav...635730433?s=19

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mansur başkan kiraların ilk etapta 2 ay ertelendiğini söyledi, ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlar için. Adam çalmıyor ama çalışıyor.

https://mobile.twitter.com/mansuryav...635730433?s=19
    Mansur başkan adamdır, kimse susuz kalmayacak hijyen önemli dedi su ödemelerini 2 ay idare edeceğini de açıkladı şimdi de kiralar... ama hani çok iyi çalışıyor bütün önlemleri alıyor dediklerimiz ekonomik sonuçlarla alakalı konuşmuyor bile...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben özel bankalardan vadesiz hesap limitlerini sıfırlamak gibi bir aksiyon bekliyorum şuan.

Ben gibi kenarda dursun diye limit bulunduran adamların hepsi para canlı dursun diye çekerse sistem kitlenir gibi geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi baktım mesela starbucksın tüm dünyada 21.000 şubesi varmış, yaklaşık 200.000 çalışanı var demek bu sadece şubelerde, şimdi buralar komple kapanırsa ortalama 1.000 usd verse adamın ayda 200milyon usd ye ihtiyacı var, ki 1.000 usd den çk daha fazla maaş veriyor, sosyal sorumlulukları hariç, bunu ne kadar sürdürebilir peki? bence çözüm cimer bimer e girip işvereni şikayet etmek değil, bütün işverenlerin çalışmadan para kazanan en büyük ortağı devlettir, bu sistemin yürümeyeceği ortada şu an davalar 1 ay ertelendi mesela, iş verenlere işçi çıkarmaktan başka çare bırakmıyor devlet bu politikayla, kazanılmış hakların ödenmesi için de daha çok bekler insanlar, 1 ay ötelenen davalar 3 ay sonra içinden çıkılmaz hale gelir yargı sistemi olarak... sakin olun, maaşınızı ödenebildiği kadar alın, izinden düşüyorlarsa düşsünler, bu ortamda tatil mi düşünüyorsunuz? belki ne öyle bir otel kalacak ne de sizi oraya götürecek havayolu...

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu dincilerde bir konuyu sekse bağlamazsa ölürler mk.

koronavirus'un sebebi zinadır - gundem - ekşi sozluk
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler