benim cocuklarım cok sukur oyle dertleri yok gunun belirli saatlerinde cizgi film izlerler. İzlerken oyunlarına da devam ederler. arada telefon veririz ellerine telefondan fatih selimi izlerler ''tanıyan vardır belki

'' ama telefonları bırakın dediğimiz an telefonlar bırakılır. emir komutayı elinizde tuttunuguz ve cocugunuzun telefon ve tabletten ne izlediğini takip ettiğiniz surece sorun olacagını dusunmuyorum.
bizde beraber tamir/onarım yapıyoruz, saklambac,yakalamac, zıplat/hoplat, egitici kitap sembolleri, legodan kuleler, evler araba yarısı, araba fırlatma, kedi kovalamaç ''garibime cok eziyet ediyorlar''

vs hatta cocuklarım benimle ve anneleri ile yaptıkları oyun ve aktivitelerden cok daha fazla keyif alırlar youtube yada cizgi filmler onlar icin cerez niyetine atısıtırmalık olmustur her zaman.
1 yasında cocugun gozleri bozulmasın diye tv acmamak valla bilemedim. hani derler ya sakınan goze cop batar diye benim oğlanın gozunde arpacık cıktı gecenlerde goz muayenesine gittik catur cutur izliyor ama gozleri de canavar gibi masallah nazar değmesin diyelim.
sonuc olarak konuya donecek olursak tablete çok para vermeyin ve sağlam bir kılıf alın