User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Çocuk için tablet önerisi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim cocuklarım cok sukur oyle dertleri yok gunun belirli saatlerinde cizgi film izlerler. İzlerken oyunlarına da devam ederler. arada telefon veririz ellerine telefondan fatih selimi izlerler ''tanıyan vardır belki '' ama telefonları bırakın dediğimiz an telefonlar bırakılır. emir komutayı elinizde tuttunuguz ve cocugunuzun telefon ve tabletten ne izlediğini takip ettiğiniz surece sorun olacagını dusunmuyorum.

bizde beraber tamir/onarım yapıyoruz, saklambac,yakalamac, zıplat/hoplat, egitici kitap sembolleri, legodan kuleler, evler araba yarısı, araba fırlatma, kedi kovalamaç ''garibime cok eziyet ediyorlar'' vs hatta cocuklarım benimle ve anneleri ile yaptıkları oyun ve aktivitelerden cok daha fazla keyif alırlar youtube yada cizgi filmler onlar icin cerez niyetine atısıtırmalık olmustur her zaman.

1 yasında cocugun gozleri bozulmasın diye tv acmamak valla bilemedim. hani derler ya sakınan goze cop batar diye benim oğlanın gozunde arpacık cıktı gecenlerde goz muayenesine gittik catur cutur izliyor ama gozleri de canavar gibi masallah nazar değmesin diyelim.

sonuc olarak konuya donecek olursak tablete çok para vermeyin ve sağlam bir kılıf alın
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

irfanakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bende ünv derslerinde bölümüm gereği cocuk psikolojisi dersleri aldım bu ürün çocuk için faydalarının yanında zararlarininda olduğunun farkındayım çocuklar tek başına bilinçli bir kullanım saglayamayabilirler illaki evebeyinler olarak takibini yapıyoruz. Açıkçası ben ve eşimde pek kullandırma tarafında olmasak bile sonuçta teknoloji ile öyle yada böyle iç iceyiz çocukları bundan soyutlamak pek mümkün olmuyor hali ile. Bir çok işimizi bilgisayar, telefon veya tabletten sağlıyoruz hali ile çocuklardaki merak ve öğrenme duygusu ile bu cihazları kullanma isteği doğuruyor. Öyle ki ben evde telefonları bile sakladım ama illaki işlerimiz oluyor telefon görüşmelerimiz oluyor memleketten uzagiz annelerimiz babalarımız ile görüntülü görüşmelerimiz oluyor çocuk görüyor ve istiyor sonuçta. Bu sebeple orta düzey bir tablet alıp gozetim altında kullandirmayi düşünüyorum. Önerilerinize açığım.
    profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.

''eski E36 mın şasesi sızlasın''

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lanet olsun o tabletin telefonun suratlarına gelişim çağındaki çocuğum mahkum niye mi? Evde anne yok baba yok çalışıyoruz anaokuluna gidiyor ve eve geldiğinde onu sadece dedesi karşılıyor devlet okuluna yolladığımız için 8.30 12.30 arası eski sistemle gidip geliyor sonrası ***** oyuncaklar yeterli değil tv de çizgi film elinde tablet bu seneyi öyle yada böyle geçireceğiz.

Almayın pişman olursunuz
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim cocuklarım cok sukur oyle dertleri yok gunun belirli saatlerinde cizgi film izlerler. İzlerken oyunlarına da devam ederler. arada telefon veririz ellerine telefondan fatih selimi izlerler ''tanıyan vardır belki '' ama telefonları bırakın dediğimiz an telefonlar bırakılır. emir komutayı elinizde tuttunuguz ve cocugunuzun telefon ve tabletten ne izlediğini takip ettiğiniz surece sorun olacagını dusunmuyorum.

bizde beraber tamir/onarım yapıyoruz, saklambac,yakalamac, zıplat/hoplat, egitici kitap sembolleri, legodan kuleler, evler araba yarısı, araba fırlatma, kedi kovalamaç ''garibime cok eziyet ediyorlar'' vs hatta cocuklarım benimle ve anneleri ile yaptıkları oyun ve aktivitelerden cok daha fazla keyif alırlar youtube yada cizgi filmler onlar icin cerez niyetine atısıtırmalık olmustur her zaman.

1 yasında cocugun gozleri bozulmasın diye tv acmamak valla bilemedim. hani derler ya sakınan goze cop batar diye benim oğlanın gozunde arpacık cıktı gecenlerde goz muayenesine gittik catur cutur izliyor ama gozleri de canavar gibi masallah nazar değmesin diyelim.

sonuc olarak konuya donecek olursak tablete çok para vermeyin ve sağlam bir kılıf alın
    Fatih selimlere cok fena saydiriyorum. Bizde yararli gormedigimiz icin izlenmiyor. Genel olarak ayni gorusteyim. Kizim 3 yasina gelmek uzere. Nasil kullanildigini biliyor, izledigi seyler cocuk gelisimine katkida bulunacak seyler veya belli basli cizgi filmler. Suanda istedigi zaman elini atsa tablet alabilir ancak gidip tablet vs aramiyor. Anca yemek yerken uzaktan cizgi film, hayvanlar alemi vs izliyor ya da yemeklerden sonra puzzle vs gibi oyunlar oynuyor o da max 30dk. birakip gitsen maksimum 45dk sonra kapatiyor zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler