benim yıllardır kafama takılan tek örnek meşur EGE plakalı ferrariyi etiketçi tabirine çevirip binmesiydi yıllarca kendime neden diye sordum :beuj:
Printable View
benim yıllardır kafama takılan tek örnek meşur EGE plakalı ferrariyi etiketçi tabirine çevirip binmesiydi yıllarca kendime neden diye sordum :beuj:
Düşünceme göre çok çok fazla ekleme içermesi yani sade bir modifiye çoğu için hiç modifiye gibi bi durum
yani her yere ama her bölüme bi ekleme yapılması bişeyler bişeyler
bazen sade bir modifiye yeterlidir ancak herkes ülkenin genelinin eğilimi gibi şatafat abartı ve ışıltı parıltı daha fazla daha fazla akımı kurbanı
Genel anlamda bir çok konuda sadelikten uzağız ülkece
Bunun komple arabasız olanları da var, kızlar yapıyor. Odalarında durup kameraya bakarken arkada basslı saçma sapan avel müzikler çalıyor.
Otomobil konusunda ise iş farklı. Standart passatı megane rsten mesela daha atarlı görüyorlar.
Cahil halka ***** dizileri izletirsen olacağı bu.
Eskiden arabalar üzerinde cok daha fazla değişiklik yaparken artık bana çok mantıklı gelmiyor.
Yeni tarzım retrofit :)
Yaşla ve tecrübeyle alakalı aslında.
Büyük heves replica jant alıp sonra eğilmesiyle kırılmasıyla karşılaşınca insan diyor ki orjinal iyidir gibi...:)
Yada dandik versiyon xenon alıp gece burnunun ucunu göremeyince...
Bencede retrofitte harcadığının karşılığını her şekil alıyorsun maddi-manevi.
abi bahsettiklerim tam olarak bunlar, birde sıfır birden falan müzik almıyorlar mı... MAFYA BUNLAR MAFYA çok tehlikeliler
🇹🇷MATKAP'S MÜSİC🇹🇷 on Instagram: “🎶 Mero & Ben Elimi Sana Verdim 🎶
🎵Keşfedilecek müziklerin tek adresi için takip edin🎵”
🇹🇷MATKAP'S MÜSİC🇹🇷 on Instagram: “🎶 Soda & pullin Up ( Extended Mix ) 🎶
🇹🇷MATKAP'S MÜSİC🇹🇷 on Instagram: “🎶 ( Xir & Sallan ) 🎶
Tavsadı bu işler, tavsadı.
Çok kötüymüş.
Ben standart araba denince şu ruslarınki gibi sandım, motor standart belki stage 1 yazılım + egzoz, dışında da jant yay kaplama vs böyle videolar çekerler.
Buradaki aveller bizim muhasebecinin arabayı almış yıkatmış sadece.
Alacaksın sıfır bi yaris gr, sabaha kadar bunlara saplayacan.
ve yenik düştüm...
https://i.hizliresim.com/cYe635.jpg
Son zamanlarda özellikle yeni kasa honda civic sedanlara yapılan modifiyeler..
Yolda vs. gördüğümde, o parçaları TR' ye sokana bile neden neden neden diye serzenişte bulunuyorum :D
Şimdi birde NIKE işaretini tersten ön çamurluklara yapıştırıyorlar. Neden?
Giulietta'm varken Alfa Romeo logolu şu "ghost light" denen kapı altı aydınlatmalarından almıştım. Pek ortalıkta yoktu, hala da pek yok... İlgi çekiyordu o zamanlar.
1-2 arkadaş bana baya baya apaçi muamelesi yaptı.
Sonra ne oldu dersiniz? Seat, Skoda ve birkaç marka daha bu işi "standart donanım" yaptı, ilgi çekici görsel anlamında...
Şimdi apaçi miyim değil miyim? :D
Şöyle bi 500x yazısı veya Abarth logosu istiyorum... Abarth logosu falan aslında çok güzel ama bizde biraz "taksici" işi olduğu için 500x daha güzel olacak sanki.
En iyi yorumu yapmışsınız :D
Benim derdim plastik kendinden egzoz uçlu universal difüzörler
https://i.hizliresim.com/2tu4KL.jpg
Bunu ülkeye getireni tutuklamak lazım.
ön tampona hatta spoiler niyetine bagaja takanı bile gördüm.
Hele bir tane 2016 a6 da gördüm kanadı gözlerim.
Bu resimdeki versiyon yine fena değil. Tampon hatlarına uyan araca takılır plastik eksozlar sokülüp orj eksoz çıkışları verilirse güzel de duruyor ama bunun bir de kenarları kıvrımlı olanı var. Vida ile alakalı alakasız her tampona takıyorlar. b.k gibi duruyor.
Ahan da bu model
https://n11scdn.akamaized.net/a1/450...0976501622.jpg
https://img.letgo.com/images/6e/a9/1...cy=img_600_pwa
https://10oto.com.tr/image/cache/dat...0-550x450w.jpg
peki bu egzos+difuzor yukariya da takilmaz mi? mesela spoiler'in altina?
arka camin ustune bi tane?
3 tane taksan 12 tane egzos
cok iyi
oo cok iyi
hemen 10 tane alayim, one arkaya yanlara
arabayi satiliga koyup fiyatin ustune +100,000TL eklerim, arabayi satiliga koyup fiyatin ustune +100,000TL eklerim
tabi beyni amip seviyesinde bir alici bulmam lazim
calismaya falan ne gerek var ya, zeki olunca para kazanmak kolay
- Batman ayna kapakları.
- Arka tarafa plastik dandik egzoz kafalıklı universal difüzör.
- Ön çamurluk hava kanalı görünümlü plastikler.
- Ön tampon ekinin altına iki tane daha ek takmak.
- Bagaj kapağına kayar led taktırmak. ( Hatta bunu sisleri açtığında rengarenk yananları var, aman aman. )
- Vortex dedikleri kendine hayrı olmayan arka tampon altı difüzör.
Bonus: Parası olup zevki olmayanlar için de bonus kadife kaplama. Ekran kartı yetmeyen bilgisayarda GTA oynarkenki arabaları hatırlatıyor.
Modifiye kültürü ile ilgili değil ama ülkemizde Chrysler 300C'ye Bentley muamelesi yapılmaması beni çıldırtıyor.
Bunu artık bir yerde söylemen gerekiyordu :)
Bazıları maddi imkanları kısıtlı diye veya bilgisizlikten saçmalıyor. Bunlara sözüm yok.
Ama gidip arabaya saçma saçma modifiyeler yapıp bunlara da bir ton para verenler ...
Air işini çok kötü yapıyoruz bu arada. Güvenlik açısından dosta korku düsmana güven veren sistemler takılıyor.
costum coil işini sevmiyorum ama 19 jantlı basık m paket f30 larda çok hoşuma gitmeye başladı apaçileşmem inş