paylaştım ama linkler görünmüyor.
Ahmet Saracoglu on Instagram: “#vw #electricbike #citycoco #citycocotr #coronarender #techturkey @dinhahab @dogankabak @citycocotr”
Printable View
paylaştım ama linkler görünmüyor.
Ahmet Saracoglu on Instagram: “#vw #electricbike #citycoco #citycocotr #coronarender #techturkey @dinhahab @dogankabak @citycocotr”
@ghibli06
Görüyorum ve ben de bu kampanyaya katılarak cilamı atıyorum.
https://i.hizliresim.com/wE2Z9C.jpg
DA makina ve finishing pad ile NXT attım sadece goy goy amaçlı :) Maksat spor olsun home office darladı.
Bilgisayarda yapıcak çok fazla işim birikmiş daha yarısını bitiremedim bile...
çocuklar bol bol rakı için ve uyuyun. hergün güneş doğar.yeter ki açık olsun perdeler.
Masterchef e katilabilirim yakinda o derece yemekler yapmaya basladim.
Yeni bir pc kasası topladım onunla takılıyorum. Kaç gündür özel kestirdiğim masa tablaları duruyordu elimde, matkap işini çözdüm öğlen onları monteleyeceğim. Sonra odama ambilight ışık düzeneği kuracağım, birde metal maket olayı var ona başlamak istiyorum ama çekiniyorum yapabilir miyim diye :)
1000lik puzzle alın tavsiye baya vakit geçiriyor abiler :D
Bir araba oyunu vardı, havai adalarına filan geçebiliyorduk, garaj alma vs vardı, subarular, bugattiler, focus vs her türden araba vardı. Açık dünya oyunu. İsmini hatırlayan var mı?
TDU Unlimited.
@TigeR
TDU Unlimited Koltuk pozisyonuna ayna ayarına kadar yapılan efsane oyunumdur. Forza Horizon daki Barn Finds ın vs atasıdır.
son 2 gündür oğload hızında düşme yaşayan var mı? Ttnet download hızını kafasına göre 4'te birine indirdiği olmuştu da, şimdi ıpload hızımız da yarıya düştü. Evde 3 kişi var online eğitim alan, ttnet desteğe de bağlanılmıyor
Yazamamışım, upload hızında olacak
TT Net devamlı kopuyor bende de, hız konusunu test etmedim açıkçası...
internet hızını kontrol ettiğimiz sistemde güncelleme olduğundan bakamıyorum akşam saatlerinde tekrar deneyebilirsiniz diyip sıyrıldı aradan, bakalım akşam bitecek mi bu güncelleme :D
Ping de çok kötü, speedtest 200 ping aşağısını doğru düzgün vermiyor, google'ı pinglediğimde değerler 650 civarında. Bugün bize eğitim yok gibi :B