Strich Acht Nickli Üyeden Alıntı
e-ticaretle uğraşıyorum, uyku grubu ürünler üzerine.
insanlar eve kapandıkça satışlar yukarı gidiyordu ancak 2 haftadan beri satışları kapattım.
insanlardaki sağduyusuzluk bildiğiniz gibi...
Bence bu dönemde gıda, temizlik, kişisel hijyen ve sağlık malzemeleri dışında satışlar yasaklansın diyemem, ancak insanların kendiliğinden elzem ihtiyaçlar dışında alışveriş yapmaması lazım.
Evde canı sıkılan online alışverişe sarıyor.
Yazıktır kendini düşünmüyorsan kargo çalışanını, alışveriş yapılan firmada çalışan kişileri, o kargo firması ile mecburi olarak çalışması gerekenleri düşün. Nasıl kolay yayıldığını bangır bangır bağırıyor insanlar.
şahsen kimsenin vebalini almak istemem, böylesi günlerde kazanılacak paraya da ihtiyacım yok çok şükür, o yüzden çan eğrisi aşağı yöne geçmeden açmayı düşünmüyorum.
Türkiye e-ticarette çok çok erken bir dönemde henüz, pazar oldukça dar potansiyele göre. Yaşamakta olduğumuz dönem, uzun vade için 2 vites birden büyütecek hareketin başlangıcı şeklinde yorumlanabilir bence. Belli başlı platformların kargo firmaları/kurye üzerine ciddi yatırım yapacağını düşünüyorum.
İnsanlık tarihindeki en yaratıcı, gelişime en açık zamanlar savaş, salgın vb kaos ve afet durumlarının olduğu zamanlardır. Önümüzdeki 1 yılda, radikal değişiklikler ve yeniliklerle bir 10 yıllık atılım yapılır gibi hissediyorum bir çok alanda.