Bilgisayar almak için en yanlış zaman. Aciliyetin olmayan beklesin, şuan inanılmaz bir talep var.
Printable View
Bilgisayar almak için en yanlış zaman. Aciliyetin olmayan beklesin, şuan inanılmaz bir talep var.
Biraz daha beklesek eminim fiyatlar giderek artacak,bilemedim şimdi
dün Casper pc sormuştum. 8-9 gün önce 5700 tl idi. Geçen hafta 6099'a güncellediler. Bugün bakayım olmadı alırım dedim şu an 6599. Kur felan bahane. Uzaktan çalışmada veyahut baska bi sebep. Kur her zaman inip cıkıyordu. Hiç bu kadar birden cıkıp inmediler. Forum donanımda konulara bakıyorum 30 martta acılan konuda lapto 4299 tl şu 6150tl... Eski laptopa en sonunda ssd' taktıracaklar vallahi...
Ulan 40 yılın başı laptop alalım dedik olaylara bak
You have been blocked
Casper s500 nasıldır arkadaşlar ?
Shiftdelete 'te videosunu izlemiştim gayet övüyorlardı. Casper olmasından ötürü bi ön yargı var herkeste yoksa özelikleri felan gayet iyi. Son seri işlemci,ekran hd, ram 8gb işinizi rahat görür yani. Ekran kartı çok üst seviye hariç oyunları mid te felan oynatır bence
Söylediklerinize göre oyun olayını da dahil edersek şu ürünü incelemenizde fayda var.
shiftdelete'yi sallayın , parasını ver boku bile överler.
https://www.youtube.com/watch?v=1m7MKARU7EI
Anıl ben bir dönem Casper'da çalışmıştım , o dönemler düzeltmeye çalışıyorlardı kendilerini. Benim sattığım notebooklarda dönüş oranı kabul edilebilir standartlardaydı.
freedos tercih etmeyin bence