mturan Nickli Üyeden Alıntı
Madem konu açılmış, ben de potansiyel bir müşteri olarak deneyimimi yazayım.
Arabamı yeni değiştirdim, 2.0 atmosferik. Instagram'da soru-cevap yapmıştı oradan sordum, cevap bile vermedi. Ben de az çok insanları ne kadar önemsediğini buradan görebildim.
Vakti zamanında 15.000 TL'lik arabamı çok çok iyi bir ustaya götürdüm, ne telefonda ne de yüz yüze 1 gram bile diğer müşterilerden ayırt etmeden ilgi gösterip cevapladı ve sorunsuz her işimi çözdü.
Burada insanların bahsettiği genel olarak iletişim problemi, hizmet sektöründe de hem destek hem doğru iletişim çok önemli. Yani arkadaşların önerdiği gibi gerekiyorsa bu soruları cevaplayacak birileri o hattın ucuna konulabilir, bu sayede hem ukala gibi imaj oluşmaz hem de müşteri kazanılır.
Yazılım konusunda maalesef ülkedeki yasal şartlardan dolayı standart otomobilleri gereksiz zorluyoruz ve sonra elimizde patlıyor, sonra yok bakımsızdı yok yanlış kullanmışsın vs. Bu noktada tuning parçalarında olduğu gibi her zaman ar-ge yapan büyük kurumsal firmaları öneririm, çevremden duyduğum ve internette okuduğum kadarı ile en sorunsuz onlar oluyor. Revo, ac-schnitzer, polestar vb gibi.
Umarım bu yazdıklarım yanlış anlaşılmaz, herkes için faydalı olur.