Aracınız şahane güle güle kullanın hele ki o iç tasarım rengi aşırı ferah bir görüntü sağlıyor hem içerden hem de dışardan :) Bu arada cam tavan var mı?
Printable View
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Highline donanıma ek olarak cam tavan ve hayalet ekran mevcut. Yalnız bence olmazsa olmaz olan elektrikli bagaj yok. Aslında sonradan elektrikli bagaj yaptıracaktim ama aracın 1 yıl daha garantisi mevcut o yüzden herhangi ilave bir donanım yaptırmayı şimdilik düşünmüyorum
https://i.hizliresim.com/hO3yuu.jpg
Umarim devasa boyutta cikmaz :)
Buda benim vagon.
Gercekten bende bu kadar konforlu oldugunu tahmin etmiyordum. Ve ic malzeme kalitesi bugune kadar sahip oldugum arabalarin icinde en iyisi.
Tek dezavantaji cvt den kaynakli malesef sehirici bir tik fazla tuketimi. Sehirlerarasi 5-6 litre arasi cok kolay yakalaniyor.
99' 2.5 tdi.
Detay istemissiniz editleyemedim
Bose muzik sistemi mevcut 6li changer amfi vs
Cruise
Cift bolge klima
On arka koltuk isitma
Sunroof
Ceki demiri
Elk katlanir ayna (hepsinde varmi bilmiyorum)
Direksiyondan vites degisimi yapabiliyor
S line koltuk
S line direksiyon
Far yikama
Orj xenon
gibi gibi
Yakit tuketimi ve biraz daha sesli olmasi disinda memnunum :) kesinlikle performans araci degil.Baya sakin kullanim araci sanzimandan dolayi.Aldigimda aracin pompa enjektor turbosu sifirlanmis. Motor conta ve triger seti degismis. Suan sadece kozmetik eksiklerimiz var.
En buyuk problem cvt de yokus tirmanirken eger yeterli hizlanmadiysaniz aracin devir cevirmesinden dolayi cok sesli ve tabiki tuketimi oldukca fazla oluyor. Manuel olarak vites arttirmak bazen cozum oluyor. Drive modunda vites gecisi cok uzun surebiliyor yokuslarda.
Kalkislar isteksiz. Torku hissedemiyorsunuz. Yorumlarini okudugum da zaten herkes konfor harici bir artisinin olmadigini belirtiyor sanzimanin. Uzun yol icin mukemmel olmasada guzel is goruyor 2k devirde 120km hizi goruyor arac.
Bu arabaya yakismayan eksikler malesef vakitsizlikten ilgilenemiyorum.
Tuketim
Cvt benim kullandığımda ben memnunum eski araba hantallığında değil. 2.0 benzin atmosferik ve lpg li. Kesintisiz hızlanması bir avantaj bence.
2.5 Tdi dan hep uzak durmamı söylediler bakım yapacak ustaları uğraştırdığından dolayı ama sürüşü güzel diyorlar 2.5 için.
Sevgili dostlar :)
Wagon ile zaman geçirmek isimli haftasonu Asos kampımızdan kesitler :)
https://i.ibb.co/pxhcLCk/IMG-0090.jpg
https://i.ibb.co/Cszvdqw/IMG-0084.jpg
https://i.ibb.co/Wvgxy6w/IMG-0076.jpg
https://i.ibb.co/m8FZM5c/IMG-9088.jpg
https://i.ibb.co/D98Y9d5/IMG-9031.jpg
https://i.ibb.co/x2NMzbX/IMG-1036.jpg
Cuma günü iş çıkışı arkadaşımla beraber Asos yolunu tuttuk. Önceden planladığımız bir kamp alanına gittik.
Bizden hariç kalan 1 aile vardı.
Denize sıfır olacak şekilde çektim arabamı, içine yatağımı kurdum koltukları yatırarak.
Arkadaşımda çadırında kaldı.
3 gece çok güzel zaman geçirdik.
Wagon aracın bagajında 1.81 boyumda çok rahat yattım, herkese tavsiye ederim :)
Bu kamp işlerine son bir senedir çok heves etmiş durumdayım. Hatta yatırım amaçlı birsürü kamp malzemesi satın aldım metal kupasına kadar var. Fakat cesaret edemediğim nokta tuvalet olayları. Aile ile gidileceği için bu çok önemli bir faktör. Kamp için alanlardan bağımsız gidildiğinde evet büyük sorun oluyormuş ama kamp alanlarında bu durum nasıldır ? Su tedariği hijyen vs ne durumda ? Denyimlerinizi paylaşır mısınız ?
https://i.ibb.co/sbNWs6L/20181005-065306.jpg
Nası yılan dimi?
Abi gideceğim kamp alanını ya önceden iyi araştıracak ve güzel bir tesis bulacaksın.
Yada kimsenin olmadığı bir yerde kamp yapacaksan basit imkanlarla tuvalet işini çözeceksin.
18-20 Litrelik bir boş boya kovası, kovanın içine uygun bir sağlam çöp poşeti, kovanın kenarlarına su borularında kullanılan yalıtım süngeri ( denizde çocukların kullandığı makarna süngerler gibi ).
Al sana portatif tuvalet.
Ama artık çoğu kamp yerinde tesis var,
Bizim gittiğimiz tesis ASOS İNCİ KAMPİNG - Şuan sezon dışı olmasına rağmen temizdi tuvaletleri.
Olay kesinlikle ön araştırmadan geçiyor.
Ben 2 tane uzun karton koli koydum bagaja, 1 tanesini buzdolabı gibi yiyecek malzemeleri için kullanıyorum, diğerini de mutfak malzemeleri için.
Kamp yerinde onları gölge ve sokak hayvanlarının kolay erişemeyeceği noktaya koyuyorum. Kamp sonunda toplamakta kolay oluyor.