Merhabalar listeye benı de ekleyebılırsınız.
![]()
Merhabalar listeye benı de ekleyebılırsınız.
![]()
hafta sonu arabamin farlarini oraguard koruma folyosu ile kapladim ***** otobanda yüksek sürat yapinca gelen cisimler zarar veriyor .
ayrica yasadigim yerde cok fazla sw yada avant arac kullaniliyor gördukce ekleyecegim vaktim oldugunda alt komsumda da a4 avant var oda gayret ediyor bende arka arkaya park etmeye güzel geliyor gözüme ve is yerinden bir arkadasim benim araca bindikten sonra a3 unu satip direk a4 aldi ayni donanim ayni renk model kombinasyonu.
cok sw arac baktim passat c wagon 3 serisi sw mondeo vs ama audi avant arka bitis noktasi göy´zu´üme farkli geldi daha iyi bir yuvarlanmis gibi
ilk önce sablon cikardim fari kesmemek icin
resimag.com/i/b623538f4d9
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
207 çok güzelmis masallah.
+B8 Passat Variant kullananlar bilirler 1.6tdi'ların günlük kullanımda yakıtı nasıl?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
100 bin km Dir Leon st TDİ kullanıyorum 115 hp olanlardan trafikli ve hiç dikkat etmeden 6-7 litre arası gidip geliyor
ALFA ROMEO MİTO QV
Bu gidişle her şey sağlık açısından düzeldiginde, bir TechWagon buluşması yaparız belki![]()
Bayağı araba varmış.
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bende 2 senedir wagon sayılırsa? cliosporttourer mutlu mesut bir birliktelik yaşıyoruz. Az yakar hiç kaçmaz. Şaşırtıcıdır ama uzunyolda yormayan bir araba f/p şirket arabası style.
2020 focus activ Sw 1.5tdci 8 A/T benim aklim bu sıra bunda tam emin olmamakla birlikte fullu 280 290 civariymış.
Konuyu okurken Volvo V90 ile birgün dedim içimden..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)