Mesajların konuyla ilgisi uzay boşluğuna doğru ilerliyor.Konu sahibi de uğramadığına göre kıymetli vaktinizi boşa harcamasanız mı acaba?
Printable View
Mesajların konuyla ilgisi uzay boşluğuna doğru ilerliyor.Konu sahibi de uğramadığına göre kıymetli vaktinizi boşa harcamasanız mı acaba?
Ee abi bu perhiz bu ne lahana tursusu degilmi?
Neyse cok önemli degil ben sikayette etmedim alinmadimda yazdigim gibi hea peki dedim gülüp cikip gittim,problem yok benim icin,onun icinde milyonlarca musteri benim icinde milyonlarca dükkan var..
Uzadi baska yerlere gitti ,makara olduysada ne mutlu bana biraz yüzler gülmüstur..
Varsa kalbi kirilan , dogrularina etiklerine aykiri dusen onlarda kusura bakmasin,
Saglicakla kalin
Arkadaşlar herkese yardım ve bilgisi için teşekkür ederim.. Aracı 2 hafta önce teslim aldım.. Geçen hafta yolda giderken aracın hararet yine yükseldi.. Sağa müsait bir yere çektim.. Kaputu açtım.. Ben daha ne oluyor demeden radyatör su deposunun kapağı patladı. Vücüdumda bir kaç yerimde yanıklar oluştu.. Bu sebeble foruma giriş yapamadım.. 3 Gün önce radyatör su bidonu ve ısı müşürü ve borular sıfırı ile değiştirdik kardeşimle.. Hararet problemini bu şekilde hallettik.. Araçta çözemediğimiz bir sorun var.. Biliyorsunuz tps sensörünün usta anasını ağlattı yenisini taktı.. Olanlar bundan sonra başladı... Araç soğukken rölanti 10000 açılış yapıyor. Isınınca sabit 6 bin ile 7 devir arası sabit devirde kalıyor. Yani rölanti sabit fakat motor bildiğiniz sallanıyor ve dengesiz çalışıyor. Egsozdan pat pat ses çıkarıyor. Gaz yemiyor sanki arkadan birisi tutuyor. İçeri yoğun benzin ve lpg de koku geliyor. Vites değiştirken yada boşa aldığımızda 15000 devirde sabir çakılı kalıyor.. Gaz verince düzeliyor.. Bu konuda ne yapabiliriz.. Tps ayarı bu araçlarda nasıl yapılır..
Bunu yarın balata spreyi alıp deneyeceğim teşekkür ederim..
Araç sahibine çok geçmiş olsun. Hala daha sorunlarla uğraşıyor, Allah kolaylık versin. Bence pendikte gittiğiniz şu yeri artık ifşa edin. Bir sürü insan gidecek ve sizin başınıza gelenler onlarında başına gelecek. Bu tarz forumlarda bunlar için var zaten. Biz burada memnun kaldığımız yada memnun kalmadığımız yerleri paylaşalım ki foruma üye diğer arkadaşlarda bundan nasiplensin. Bunun etik dışı olduğunu düşünmüyorum. Siz burada aldığınız hizmeti bizimle paylaşacaksınız o kadar.