97 +1:icon_tup:
Printable View
masallah cok guzel degerler gercekten.k-pro dan sonra sahane olucak bence =)
biz czt de 100 kullaniyoruz bikac sefer 97 95 aldik yurumedi araba evc acinca sorun oldu 100 e donduk bide ariza isigini sondurunce kendine geldi.sizin arac stockmu bilmiyorum gerci. manifold egzos vs var belki biliyosunuzdur Akinin eski VA =)
k pro dan sonra dyno isteriz:D hemde ctr kullanıcıları icin bilgi olur ne takarsa ne güc elde eder konusunda
Kanka bı turbo için risk almaya gerek yok :D
Gök2 haziranda almıştım :D Ankaraya gelirsen mutlaka görüşelim :p
Bizim araç da 97 nın pek faydalı olmadığını okumuştum yabancı forumlarda.Ama denemekte fayda var.
Tşk ederim.
Saol Orhan abı.
Tşkler Halil.
Bakalım Şubat sonu Mart gibi güzel bir ayar ile tekrar dynoya çıkar burada paylaşırım ne kadar verim aldığımızı :)
maşallah güzel değerler,,kpro dan önce ince conta al bence kazasız belasız kullan hacım..
bir de piston al bari kapak açılmışken hocam :D
maaşallah can,,,,hafta sonu cuma olsun pazar olsun gördük beygirlerini zaten allah zeval vermesin :)
maşallah çok iyi sonuç. Bende bosh service fanlı stoc 180hp sonra cia+eksoz+headers+kpro 220 hp çıktı en az bosh gösteriyormuş diyorlar ama önemli olan işlemde ne verdigiydi...
yavru ceylanım maşallah süper sonuç beni aynı setupla 2 hp ilede geçmişin ha :) çok daha iyi olacak merak etme :)
haa bu araada unutmadan ne zaman çalışıyoz ;)
Saolasın Görkem :)
Aynen ne kadar aldığımızı görmemız açısından ıyı oldu ;)
Haber beklıyorum Göktuğ gelınce mutlaka görüşelim.Bişeye ihtiyaç olursa araman yeterli ;)
Hadi çalışmaya gençler :D
cicek cicek...:) masallah...en hızlı fatıh en yakısıklı sendın tak k pro yu tum unvanlar senın olsun fatıhıde sılelım hayatımızdan:D
abicim beni bi tek sen seviyon heralde bunlar hep üçkağıtçı :)
ne meraklıymışın olm hemen beni silmeye meğersem hmm :Deli:
Sende sil bakalım tünay ama "sonunu düşünen kahraman olamaz " :p peahh ne alakysa işte ondan :beuj: ...
dusmanların cok sedatım hepımız sınır oluyoruz sana:D:D:Dhahahah