https://ty.gl/0v1wdmq9
6 aydır kullanıyorum. Son derece memnunum. Ben aldıktan sonra sosyal çevremden 9-10 kişi aynı modeli aldı. Herkes memnun.
Printable View
https://ty.gl/0v1wdmq9
6 aydır kullanıyorum. Son derece memnunum. Ben aldıktan sonra sosyal çevremden 9-10 kişi aynı modeli aldı. Herkes memnun.
dyson v10 şu an indirimde 3700 gibi bir fiyata var imkanım olsa normal ekablolu dyson yanına bir de bunu alırım dursun. Mevcut stoklar bittikten sonra fiyatlar x1,5 olacak.
4 bin TL ye aldığım ürün şu an 7 bin TL
Herkese cevapları için teşekkür ederim. Robot ve dyson şimdilik düşünmüyorum, dediğim gibi bunun için ayırdığım bütçe 2000TL
Birçok kriter var şarjlı süpürge için; bataryası, çekim gücü, ağırlığı, başlık sayısı, yedek parça durumu, servis durumu vs. bir şekilde bunları harmanlayıp bir karar vermem lazım :D
Ne alirsan al sakin portikon.com dan alma ben aldim dyson v8 fena dolandirildim, parami kurtarmaya ugrasiyorum 3 aydir.
xiaomi mi robot vacuum mop pro adlık.
bu alet dock'a gidip şarj oluyor pili dolunca dock'a bağlantılı kalmalımı yoksa ayırmak yarar dahamı sağlıklı?
Mi vacuum mop pro aldım geçen hafta 3200e şimdi yine indirime girmiş tavsiye ederim oldukça kullanışlı halıları falan ciddi çekiyor 1 haftadır turbo modda evi komple çalıştırıyorum ona rağmen hala ciddi pislik çıkıyor cam temizliği haricinde daha temizlikçi almam eve, 700lira istiyolar 2 güne bu alet insanın 2 günde yaptığı işi 4 saatte daha iyi yapıyor(tam duvar dipleri hariç) Mopu denemedim daha.
Ben dokunmuyorum.
Uzun süre kullanmadığında alet stand-by moddan off moda geçiyor ve bunu kullanıcıya bildiriyor.
Emin değilim ama böyle bir şeyi sanırım batarya önrü için yapmışlardır diye düşünüyorum.
100% olan alet 2 haftalık tatil dönüşü 93% gibi bir seviyedeydi açtığımda. Sanırım şarjı kesiyor ve pili 2 haftada 7% beklemekten azalmış
bende 2980e aldım siyahını. beyazı daha pahalıydı.
dün mopu denedim kesinlikle iş görür.tanka birazda çamaşır suyu koyduk dezenfekte için.
lakin süpürmeyi tek şarjda yaparken mopu tekte bitiremedi , mop biraz daha meşakkatli.
çok teşekkürler bilgi için ;)
Electrolux EER77SSM Ergorapido 18VHD 45dk Dikey Şarjlı Fiyatı
Resource not available
İki modeli de evde kullanıyoruz. Oldukça memnunuz. Normal süpürgeye sadece şarjlıları temizlemek için ihtiyaç duyuyoruz. Problemleri pillerin ömrü dolunca değiştirmesi uğraştırıcı, hazne hacmi sebebiyle uzun süre boşaltmadan kullanamıyorsunuz. Pil konusunda ise eer7green modelini yaklaşık 4 yıldır kullanıyoruz ve pilleri henüz ölmedi. Tek şarjda 3+1 evi ucu ucuna temizleyebiliyor.
1 yıl önce xiaomi s50 aldım. Robot süpürg özellikle evcil hayvanı olanlar için bir nimet.
Şarjlı el süpürgesi olarakta şu an xiaominin süpürgesini kovalıyorum.
Dyson ile ilgili olarak sarj konusunda hep olumsuz yorumlar mevcut. Yüksek rakam verip böyle bir sorun çekmek istemediğim için xiaomiden yana kullanmayı düşünüyorum tercihimi.
F/p olarak sarjlı el süpürge konusunda.
Dipnot: xiaomi dünyaya ele geçircek gibi :) her ürünü f/p olarak çok iyi geldi bana yada şanslılardanım