garip , ne zararı oluyor peki ?
:icon_tup: ben 50 lira daha ucuz diye siyah aldım.
ulan nerden böyle birşey olur ucuzunu alırım sonrada pişman olurum , hayat felsefem bu puu içine .....
Printable View
kurutma makinesi sonrasında bunun taksidine gireyim iyisimi takip :)
abi böyle yapmayacan aletin oynatmıcan , ona güzel bir yer belirle şarj docknun etrafında birşeyler olmasın...
o bırak işini yapsın.
öyle alıp kaldırıp bi yerlere koyunca mallaşır
vallahi teşekkür ederim ne zamandır böyle sözümü dinlemeyen bir kişi yoktu , resmen gururlandım :)
ahhah baya problemmiş evet haklısın :)
secenekler kısmında haritayı sıfırla diye bir seçenek vardı en son.
orda kendine sıfırla alet bir daha tanısın evi bakalım oluyormu ???
bendeki evde tadilat var diye kurulu değil , bi yerleşeyim daha net cevabını veririm ;)
Ustune az daha koyup dyson v8-v9 alin. Daha hizli ve pratik :) dyson aldiktan sonra xiaomuyi anneme verdim. Kafa rahat :)
Iyi de bazi halilara gelip cikamiyor. Bazen koseleri duzgun alamiyor gibi gibi mevzular var. yada koltuta otururkem birsey doktun makineyi alip onune koyuyorsun hizlica alsin diye. Kafasina gore gidiyor, supurge cikarmayim diye zorla ittirerek kirintilari aldiriyordum :D Sesi yuksek ve yavas temizliyor. Ya evde degilken uzaktan baslatacaksin yada en uzak odayi temizletirsin :)
Kolaylik mi? Evet! Ama reklami yapildigi kadar islevsel bulmadim ben. Kiz kardesim ve annem severek kullanmaya devam ediyorlar.
beyler selamlar;
Mop'lu makinelerde ıslak bez ile tüm evin silinmesi faydalı mı sizce? O bezle halılara da çıkıyor sonuçta değil mi?
Faydalı. Şöyle ki; Tüm ev değil 2 oda da bir bezi yıkayıp sildiriyoruz. Bir de silerken S değil Y model sildiriyoruz.
Bizim evde halılar yazın kalkar. Silme fonksiyonunu sadece yazın kullanıyoruz.
Halılar serildiğinde mopu kullanmıyoruz.
Ben bir soru sorayım:
Su tankına temizlik kimyasalı koyan var mı? Tıkanma riski yüksek vs dendiğinden denemedim. Tecrübe eden var mı?
bilgi için teşekkürler.sizdeki cihaz neydi bu arada?