Hocam, 2008'de üye olup, 79 mesajı az bulup mesaj mı kasıyorsun anlayamadım.
Herkesin takip ettiği ev-araba ilanları aynı durumda.........
Okumadan imzalamam.....
Son 15 gündür daha doğrusu yeni yıla girdiğimizden beri fiyat yükselmesi var. Bunlar gayet normal olarak görüyorum, asıl sorun şu şubatta asgari ücretli çalışanlar maaşlarını aldığı zaman asıl o zaman piyasayı görün siz.
Yeni yılla her kalemin fiyatının enflasyonist baskıyla yükselmesini bekliyorduk fakat herhangi bir alanda oturmuş bir fiyat yapısına ne yazık ki henüz ulaşamadık. Piyasadaki fiyat istikrarı için devletin kullanacağı argümanlar mevcutken sert tedbirler henüz masaya yatırılmış değil. Nakit kraldır sözünden yola çıkarak cepteki nakit hâla çok güçlü bir pazarlık aracı.
Kafa karışık değilde çakacak yer arıyorlar...
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
15 günde 10 kez fiyat değiştiren adamdan almamaya çalışırım.
Kafalar karışık değil ama kör tuttuğunu topal denk getirdiğini misali.
Biraz da o onu bu paraya satıyorsa benimki hayli hayli bu para eder mantığı maalesef hep ve birazcık da kim kime tutturursa artık.
Şu topraklarda yaşayan bir bireyin kafasının karışık olmaması mümkün mü?
Bu konuyu çok gereksiz stres yapıyor insanlar. Arabasına çok yazan o arabayı satamaz, binde bir salağın biri çıkar alır orası ayrı. Enflasyon diye bir gerçek var, araba ev her şeyi etkiliyor, kimse geçen sene 500e aldığı arabayı bu sene 1 milyon ederken yarı fiyatına vermez. 1 milyon eden arabaya da 1300 yazarsan kimse gelip almaz. Konuya sebep olan ilanın sahibi arkadaş favorilere mesaj gitsin diye arttırmış azaltmış
O yazıyorsa bende yazarım diyen arkadaşlarınızı ellemeyin yazsınlar, ilan ücretleri de iyi para oldu artık bırakın para kazansın ***** siteler.
Arabamı satıyorum ne eder diyene bak emsali ilanda 500e var seninki de o paralara satar herhalde diyorsun. Ama 700 yazanda var diyor. He amk 700 yazan var sende yaz aptal olma 500 yazan gibi
hocam haddim olmayarak bir şeyler söyleyeyim, bu sitede Metin abimiz vardı, sırf konuları bu şekilde açtığı için adamı linçledi bu site... rahmetli oysa ki kafasını dağıtıyormuş belki de bu konuları okurken hastalığını unutuyordu... Allah rahmet eylesin...
bir konu açtığınızda 2 foto 3 kelime ile değil de, amacınızı biraz uzun dillendirirseniz sorun kalmaz...
İlan açmak ücretsiz olunca, açıyor, 500 tane olta atıyor, fiyatı sürekli değiştiriyor, cunku ilana bakmis insanlarda sey var, ya 350'ye bir araba vardı, sonra 360, sonra 340, ilanlarda surekli yer degistiriyor, goz onunde kaliyor
ilanlarin cogu satmak isteyen icin degil, ya satariz da yerine birsey aliriz modunda insanlarin ilani.. fiyatlar balon
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)