güneş yanığı yerine temiz boya tercihim ama kaza sebebiyle boya yada değişen olduğu zaman ufakta olsa arabanın çizgisi bozuluyor ve boyanan parçalar dalgalanmalar beni rahatsız ediyor..
Printable View
güneş yanığı yerine temiz boya tercihim ama kaza sebebiyle boya yada değişen olduğu zaman ufakta olsa arabanın çizgisi bozuluyor ve boyanan parçalar dalgalanmalar beni rahatsız ediyor..
ŞEHİT AİLESİNİN SIFIR ALDIĞI ARACIN KAPISI DEĞİŞİK CIKTI - YouTube
Gerçi bu kapı ama diğer yerlerin mikron değerleri ve kapı mikron değeri senin olay gibi
Teoride doğru ama tabi bizdeki macun sevdası ve itelemeye yönelik tamir kalitesi nedeni ile boya değişen olunca herkesin aklına bu işçilikler geliyor. Misal geçen hafta bir araba baktım boyasını dert etmedim yanına gittim, çamurluğa macun çekmişler üstüne zımpara atmadan boyamışlar, diğer boyalı parçalarda maskelemeyi yapan boyacının yakın görmede ciddi sıkıntısı varmış, arka kapı boyasız göçük düzeltme yapılmış keşke değişse veya boyalı düzeltme yapılsaymış dedim. Kaputta da yine köşe başı tuning koruyucu film yapılmış ve kavrulmuş. Bu arabayı alsam boya kaportaya sokmadan kapı önüne getiremem direk noterde 2-3 lira masrafla hanemize hayırlı olur