Daha önce serbest diye duyurulan yasa şimdi resmi gazete ile tekrar yasaklandı...
Mobilden yazıyorum daha sonra link ekleyeceğim.
Daha önce serbest diye duyurulan yasa şimdi resmi gazete ile tekrar yasaklandı...
Mobilden yazıyorum daha sonra link ekleyeceğim.
biraz önce okumuştum bende gerçekten yorum yapmak istemiyorum artık
Cam filmi ve renkli cama yeniden yasak - Ekonomi Haberleri
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yurtdışında zaten sadece arka camlarda serbest ...
Ama Türk olarak herşeyi abartılımızdan bunuda abarttık, buna bende dahilim ön bir digerleri 4 numara filmli ...
Tek sorun karanlıkta geri giderken oluyor ...
...
2018 ‘cevirme’ yılı | GAZETE VATAN
Şunu şöyle bırakayım belki neden tekrar yasaklandığı anlaşılır![]()
ya kardesim önce su gündüz vakti temdeki basın expressdeki hafriyat kamyonlarına tırlara cözüm bulun amma film fanteziniz varmıs ne egzosunuz bitti ne filminiz
film ruloları boy boy..
Romeo <3 Giulietta
Bunların yapacağı iş anca bu kadar olur.
Kendi çıkarttıkları yönetmeliği daha yürürlüğe girmeden değiştirecek kadar basiretsizler.
Hocam Türk olarak abarttığımız olaya pek katılamıyorum. Eğer kural varsa uyulur şahsen ben serbest olana kadar cam filmi yaptırmadım olunca yanlar ve arkaya verilen yüzde ile yaptırdım. Şuan filmler rahatsız etmiyor aksine yazın sıcaklarında çok faydası oldu. Ön yasak diye yaptırmadım zaten.
Verilen değerlere uygun yapıldığında herhangi bir risk durumu olmuyor.
MTV’den gelecek olan yüzdeyi cezalara ayırdılar demekki![]()
ne yaptıklarını bilmiyorlar.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
ben artık modifiyeli arabayla şehir içinde gezmiyorum , dağ bayır polonezköy kilyos falan gazalamak daha zevkli oluyor hemde polis yok
Serbest dedikleri zaman cam filminden ceza yedim yazmak isterse her türlü yazıyor zaten.
Cam filminin serbest bırakılmasının ardından tekrar yasak olmasının ne gibi bir açıklaması olabilir ki? Yasal olduktan sonra adam gidip çektirmiş en kötü 200-600 TL para vermiş şimdi söktürecek mi? Bir kaç ay önce cam filmi için lisans ve kodlar verilecek sadece onlar yasal olacak vs gibi bir kaç şey duymuştum sanırım buna zemin hazırlanıyor.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
sıcak para lazım beyler pamuk eller cebe
yakında tüm nikahları geçersiz sayıp 5 yılda bir nikah tazeleme yaparlarsa vallaha şaşırmıcam harcı marcı baya bi para akar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)