yuh harbi mi 265 olan 300 mü oluyor yine :D
Printable View
2016 yılında 2008 Crossover içinde Classic Edition çıkardılar. Aslında olay şuydu. Cezayir yada Fas gibi bir yere gidecek araçların siparişleri birden iptal edildi. Bütün bu araçlar Türkiye'deki paketlerden farklı şekilde idi ve Türkiye ye yönlendirildi. Bende 2008 Crossover Classic Edition aldım 2016 yılında yaz ayında. 15 gün sonra da 308'ler geldi gene Classic Edition olarak. Türkiye paketi değildi bu araçlar ama oldukça uygun satıldı. Ben liste fiyatının bile altına sadece paspas hediyesi ile aracı aldım. Hiçbir aksesuar şart koşulmadı.
İsterseniz deneyelim, siz aracı bu yöntem ile alın ben de şikayet edeyim. Hakkı var mı yok mu kısmı çözülmüş olsun =)
Şaka bir yana alan adam aptal değilse kendisini şikayet etmiyor ancak ülke olarak vergi kaybına sebep oldukları için bir başka kişi bu işlemi şikayet edebilir.
Ancak imam-cemaat ilişkisi konusunda size katılıyorum. Devlet için ötv tahsilatının yapılması önemli ve şimdilik kimsenin gırtlağına yapışmıyor. Muhtemelen vergi barışlarına girmeyen bayiler ile teke tek görüşecektir. Bunu da Ağustos 2021 sonrasında ufak ufak duymaya başlarız.
VAG grubu da masum değil. Özellikle Doğuş bünyesi dışında hizmet veren bayilerde durum kötü. Mesala Doğuş Oto Maslak/Kartal gibi bayilerde bu aksesuar paketi itilemesi olmaz iken Doğuş'a bağlı ama ismi doğuş olmayan bayilerde olabiliyor.
Bu yıl Leon FR yeni giriş yapmaya hazırlanırken fiyatı 231k olarak duyruldu. Tam vergi diliminde sınırda tutabilmek için araçlar sunroofsuz geliyor. Neyse bir bayide sıraya yazıldık. Araçlar gelince aranacağım renk seçmek için. Aranınca şok oldum. Bana 20k bedelinde aksesuar paketi almaz isem aracı satmayacaklarını söylediler. Pakette de alt motor koruması, seramik, cam filmi unuttuysam 1-2 gereksiz bir şey daha vardı. Başta içime sinmedi sonra gözü kararttım ve şu teklifle geldim. Kabul alın size 20 k ama ben aracımı galeride seramik yaptırmak istemiyorum. Diğer aksesuarlar da sizin olsun cam filmi harici. Neticede arabay aldım sanıyorsanız yanılıyorsunuz : )
Hiçbirşey olmaz hocam. Danışıklı dövüş. Ben size o zaman şöyle söyleyeyim. Rahip Brunson meselesinden kur 2018 Ağustos ayında ciddi bir fırladı. O zaman Maliye Bakanlığı bayilere yazı yollamış. Bu bilgi bir kaç farklı markanın bayisinden teyitli. 2018 Ağustos ayı araç ithalat kurunuzu şu XXX dolar XXX euro kuru altında giremezsiniz diye. Temmuz ithalat serbest. Arkasından satışlar durunca da devlet en son gerçek (hurda teşviği değil gerçek indirim) ÖTV indirimini çıkardı. O sonbaharda birebir aynı donanımda aynı renk 2 arabanın temmuz girişli olanı ÖTV indirimine tabi ağustos girişli olan kapsam dışı kaldı. Hatta maliye kendi ağzı ile sadece ağustos ayına bir taban kur söylediği için temmuz girişli üst donanım paketli araçları bile kuru düşük göstererek ÖTV indirime soktu bazı bayiler. Bunu maliye bilmiyor mu sanıyorsunuz gerçekten ? Yada bu bayilere herhangi bir yaptırım oldu mu sanıyorsunuz ? Aksine olanı söyleyeyim size en düzgün iş yapıp bunlara bulaşmayan bayiye de en katakülli iş yapan bayiye de arada müfettişler gidip mali müşavirlerine diyorlar ki söyle mükellefine matrah arttırımı yapsın. Bu devletin sürekli kullandı aba altından sopa gösterme. Hiçbir yamuğu olmayan bile bu matrah arttırımı talebine hep boyun eğer. Geçmişe sünger çekilir. 10 binlerce araç aksesuar ile satıldı. Devletin bunu bilmemesinin mümkün olmadığı gibi geriye yönelik bir yaptırım olmayacağına da eminim.
İşte tam da söylediğim yerdeyiz. Matrah artışında devlet bir makas alacak yanaklarından, o sebeple ses etmiyor. Bayiler de ipini kopartmış at gibi koşuyor nasılsa matrah arttırıp süngerleriz niyeti ile ... =)
İlk matrah artış furyasında müfettiş müşavirimi arayıp "Matrah artışına katılacak mısınız yoksa defterleri isteyelim mi?" cümlesini kurduğundan beri istisnasız her devlet çağrısına icabet eder, düzenli sünger çekerim. İhtiyaç olsun olmasın devlet ile kavga olmaz.
Ancak tüm bu anlatılanlar vatandaşın şikayet hakkı olduğu gerçeğini değiştirmez. Devlet aksiyon alır / almaz kısmı son dönemin problemi ancak kanunların varlığını ve haklarımızı henüz ortadan kaldırmış değil. Zaten el altından dahi olsa devlet bu işin yolunu vermiş olsa ilk bayrağı Doğuş Oto açar ve aksesuar nasıl satılır derslerine konu olurdu. Onlar bunu yapmadığına göre alınan risk hala patron şirketi riskleri sınıfında demektir.
Aynısını 208 ilk çıktığında pejo bayileri yapıyodu
Bayiilerde araç bulabilen var mı? Bugün Skoda bayiisini Kamiq için aradık en erken ekim kasım gibi geleceğini söylediler.
yine saplayacaklar, kaçış yok.
Bayilerdeki araç vardır yoktur olayı :)
https://www.youtube.com/watch?v=mPAYm5srjyE
Banker Bilo - Bizde Arkadaşa Hainlik Yoktur Oğlum - YouTube
Merak ettiğim bu ötv düzenlemesinde nasıl bir filo satışı yaptı renault yada toyota :)
Bence böyle bir operasyona özel indirimdi bu. Muhtemelen toyota için.
Ay başı görürüz Odd verilerinde.
ÖTV indirimi olur mu konusunda indiriminin vatandaşa yansıması için önce fiyat istikrarının sağlanması gerektiğini söylemiştim.
Düşünün ki Megane 5 yıldır 250.000TL ye satılıyor. Siz vergi indirdiğinizde o indirim fiyata yansır.
Ancak, 3 ay önceki fiyatıyla bugünkü fiyatı arasında 30 bin tl olan araca indirim yaparsanız o fiyata yansımaz.
Allem olur kallem olur fiyat artar.
İstikrarsız fiyatlardan ötürü insanların değer saklama aracı olarak gördüğü sıfır otomobillerin bu durumu en çok devletin işine geliyor.
İnsanların bu ticaret veya değer koruma dürtüsü ile tetiklenen satın alma duyguları ötv tahsilatını pandemi şartlarında dahi ayakta tuttu.
2019 yılında 110 mio + zarar yazan Doğuş Oto 2020 yılında bu zararı çıkartıp üzerine yaklaşık 700 mio kar yazdı. E devlet de payını almıştır değil mi ? :D
Saniyorumki tespitin dogru :)
ÖTV b"İNDİRİMİ İLE 60 BİN İNDİRİM VAR AMA BU KİME YARADI-BU OYUN, TEZGAH BİLEREK KURULDU-OYUNA GELME - YouTube