yaş km olayını bir kenara bırakırsak 5F kasa Leon Megane 4'ü her türlü pataklar. Sanki o paralara 2022 Leon var.
Printable View
Volvo'da çalışan varmı acaba?
Bir arkadaşımız 0 araç için kapora verdi, araç şuanda gemideymiş İspanyadan geliyor. İspanyadan tahmini gümrüğe kaç gün sürer? Şu ara para işlerini halletmeye çalışıyor da , iş için bir kaç gün olmayacak burada. Onun için sormak istedim
30-45 gun arası . cokta acele etmesin. gercı bayiden bunun bilgisini daha net verirler.
Bayiden geminin adını istesin aşağıdaki linkten takip etsin. ETA bugüne kadar takip ettiklerimde sapmadı.
MarineTraffic: Global Ship Tracking Intelligence | AIS Marine Traffic
Merhabalar
İ20N için hazirana kadar zor diyor Ankara’daki bayi
Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
İzmirde bazı bayiler takasa araba verirsen 1 hafta içinde araba buluyorlar.
Takas yoksa sıraya alıyorlar…
sıfır honda forza motosiklet için yardımcı olabilecek varmı (bir umut)
Yamaha nmax yada vespa gts bulabileceğimiz bir yer varmıdır
Abiler selam bana sıfır elegance variant lazım gören duyan var mı bayiden
geçen haftalarda İst/Avrupa yakasında bir 0pel bayiisi ultimate corsaya 795 bin istedi ve geldiği zamanda zam yapabileceğini söyledi. Liste fiyatı 755 olan arabaya 795 nasıl istiyorsunuz diye sorunca; açık açık o fiyatlara bi alt paketinin 0'larının sahibinden vs. gibi ortamlarda satıldığını söyleyerek o fiyata veremeyeceğini söyledi pişkin pişkin. Biraz daha darlayınca zaten TAVSIYE EDILEN adı üstünde bu fiyatı istiyoruz ehehehe tarzı geveledi. Keşke kayıt alsaydım da rezilliği görseydiniz, insanlarla dalga geçiyolar şaka gibi