Sıfır araba, yamyam al-satçılar, yamyam bayiler defterini kazasız belasız kapatmanın mutluluğunu yaşıyorum. Darısı herkesin başına.
Bu saatten sonra araç bulunsa neye yarar milyonun altında binilecek arac kalmadı , 3008 orta segment bi araç 2 milyona gelmiş , c-3 kasalar 3 milyon bandında bu saatten sonra bayide arac bulunsa kime fayda ? Kur 40 lara gidecekse yine almak mantıklı ama gider mi ? Al-satcınn onunu alınan kararlardan ziyade rakamlar zaten kesmişti
Cuma günü teslim alacağız inşallah golf ü. Liste fiyatından 32 bn TL fazlasına. Cam filmi boya koruma gibi şeylere sayıyorum artık onları.
Bayide
Tiago 60 küsür tane, t roc 40 küsür tane, passat variant 4 tane, golf r line 3 tane, golf r 1 tane vardı. Bu araçlar İçin direk liste fiyatını istiyorlar. Benden neden fazla istiyorsunuz dediğimde. Golf artık gelmiyor. Çok talep var. Diğerlerini satmamız lazım her yer araba oldu diyor.
Sanırım araç bulma sorunu devreden çıktı.
Avek Çanakkale de bildiğiniz herşeyden var liste fiyatından indirim dahi yapıyorlar
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Kredilerin açıldığı senaryoyu düşünüyorum da , bayiiler acaba yine araba satmakta şimdiki gibi istekli olacaklar mı ?
Troc ben 2019 da Vw de başladığımdan bu yana hep iyi sattı. Taigo da çıktığı günden bu yana satış başarısı yakaladı.
Variant ve aynı klasmandaki araçların satış hızı düşüktür ama adetlerde bu hıza göre belirlenir. Alltrack zaten az adetlerde geliyor, stok yaşı uzun araçlar değil.
Touareg şuan Türkiye de çok kısıtlı adetlerde var. Yeni kasası geliyor.
Alsatçı tayfa piyasadan biraz çekildi, şuan için gerçek kullanıcı araç alıyor. Kredi sıkıntısı biraz nihai kullanıcıyı zorluyor. Araç kredisi yanına ihtiyaç kredisi çeken çok oluyor maalesef. Ödeme gücü var ama kredi yok.
Troc - Formentor karşılaştırmasına gelirsek Troc B Suv - Formentor C Suv.
Troc R line ortalama 1800 civarı, Formentor ortalama 1900 civarı. Rakamlar yakın ama adet yapan Troc .
Ben olsam çok arada kalırdım seçim yaparken. Ama Formentor ın iç dış tasarımı çok güzel bence.
Yaş olarak ileri birisi, araba meraklısı olmayan sadeyi seven kullanıcılar, kadınlar vs T-Roc seçiyor biraz daha merakli bizim kafaya yakın insanlar veya hacim isteyen oyuncak isteyen de Formentor seçiyor. Ama T-Roc ile formentor arasında daha fazla fark olmalı fiyatlarının bu kadar yakın olması yanlış tüketici açısından.
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)