acaba yıkanmada felan atma riski ne ki ?
Printable View
acaba yıkanmada felan atma riski ne ki ?
10 sene garanti verilen bi malzeme yıkamada atmaz sanırım :)
ayrıca gördüğümüz taksilerin %90 ı folyo kaplama ve her gün yıkanıyolar :)
Yıkanma da klay kolay atıcak olsa taksiler devamlı sökülürdü herhalde
Komple arabada kullanılan kaplama ortalama kaç KG gelir acaba ?:)
5-10 kg yi geçmez heralde
Öyleyse gerçekten çok güzel birşey.Cila derdin yok çizik derdin yok 10 yıl garanti 1250 lira çok iyi fiyat.Araba alıcaksın yürürü güzel rengini beyenmiyosun al kaplat satarken tertemiz satarsın..Çiziğe titizliğe fazla takılan arkadaşlar için güzel seçim..
Yaklaşık 2 sene önce servisçinin doblo taksisi vardı asıl rengi gri ama araba sarı kaplamalıydı arabayı aldığı gün yaptırmış. 170.000km-2 yaşında sattı folyoları çıktığında gördüm aracı görünüş olarak 0 km'den hiçbir farkı yoktu. O yüzden boyaya zararı olduğunu düşünmüyorum.
cızık derdın nasıl yok pardon?
cok başarılı işler yapıolar dergidede reklamını görmüştüm...
Peki iyi güzelde bu taş izleri nooluyor?Birde ruhsata nasıl işleticezki?Gidip kafama göre rengini değiştirdim.Değiştirin mi diyoruz?Orasını birisi açıklasa fena olmaz :)
evet kafama göre renk değiştirdim diyosun :D şu renge boyattım diyip tek yaprağı değiştiriyosun o kadar bi de tespite gönderiyolardı galiba
bu arada ben de beyaza kaplatmıştım sökerken plastik yerlerdeki boyalar kalktı yani sonradan boyanmış çıtalar falan kalktı bu tip uygulamalar varsa araçta fırın görmemiş boya kalkıyo dikkat edin ama sac kısımlarda sıfır sorun oldu gayet güzel söküldü
Taş izleri önemli.Onlar nasıl oluyor?
valla gayet güzel muhtemelen yaptırıcam ama cila konusu kafama takılıyo taksiler parlak durmuyo ama sinanın araba baya bi parlak yani ?
beyaz FN2 yok kaplatsam mı
acaba nasıl olur
hııım bu resimleri biliyorum saolasın
beyaz güzel olur dsa sıkılıncasa sökerim siyah takılırım
Çizildiği zaman kötü olur bence.Pasta cila vs ile kurtarma durumuda olmaz ben bu yüzden şuanda komple boyatıyorum mesela :)