Arkadaşlar horlama sorunun çözümleri nelerdir horkes yada bir çok piyasada bant var bunlar ile ulaşılan sonuçlar nelerdir tecrübe edenler var ise paylaşırsa sevinirim saygılar.
Arkadaşlar horlama sorunun çözümleri nelerdir horkes yada bir çok piyasada bant var bunlar ile ulaşılan sonuçlar nelerdir tecrübe edenler var ise paylaşırsa sevinirim saygılar.
bana bunu uyguladilar
Uyku Laboratuvarı | Ortadoğu Hastanesi
Experience is what you get when you don't get what you want.
bende çok horluyorum alkol aldığımda veya çok yorgunken. Uyku apnesi olabilir, uyku merkezleri var tedavi için uyku apnesi tedavisi falan diye arat google da birsürü bilgi bulabilirsin. O burun bantlarından kullandım 2 3 kere bi yararını görmedim hiç.
horlama değilde bendeki bildiğin Gürlemeydiçook ciddi horlardım hatta miniks hilmide videom bile vardır
Burnum 3 kere kırıldı bugüne kadar onun etkisi zaten var burundan nefes alamamamda ama asıl etken KİLO ydu
yaklaşık 20 kilo verdim ve problemim %20 lere düştü diyebilirim
ama 2 durumdada burun bantlarından kullandım ve ciddi işe yaradığını söyleyebilirim
benimkisi de sanırım biraz kiloya bağlı 95 kilo oldum 80 lerdeydim. Zayıflamam lazım muştu abi sen naptın zayıflamak için![]()
çok özel bi çabam olmadı yavrım
ben Alkol-sigara-şeker-Asitli meşrubat-Yağlı yemek ve Ekmek gibi şeyleri tamamen bıraktım bir dönem
porsiyonlarımıda ufalttım herşeyden yedim sayılır ama az yedim bir şey canım çekip fazla yersem bi sonraki öğün az yedim
vee en önemlisi çook yürüdüm
zayıflama ve breathe right sorunun çözümü bende kilo verince tamamen kesilmişti, tekrar kilo almaya başlayınca horlamada geri geldi, hatta öyle ki gece bazen nefesim kesiliyor öyle uyanıyorumburun bandıda sorunu oldukça çözecektir.
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)