Ayrıca konuyu açan arkadaş bile net cevap veremiyor.Onunlada konuştuk olmadı
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
gidip konuşan tüm arkadaşlarıma, istanbuldaki bayiiler 'haberimiz yok' çekiyormuş
doğuş'u aradığımda 'biz sizi arayacağız' dedi, on gün oldu aramadılar
ben gidip ankara'da konuştuğumda da 'şu an sipariş alamıyoruz, stoktaki tüm araçlar satıldı' dediler
yani dediğiniz gibi bir çözüm yoluyla çözüm bulamadım
belki burada yetkili arkadaşlar yardımcı olur diye soruyoruz
burası bir forum ya, bilgi paylaşma platformu
Çözemediğiniz nedir ki?
Aradınız, arabalar satılmış sanırım ok.
Sipariş verip veremeyeceğinizi öğrenmek için merkezdeki Doğuş Oto maslağa gider gerekirse müdürle konuşursunuz sonuçta niş bir araba. Verebiliyorsa verirsiniz sipariş. Veremiyorsanız beklersiniz forumdan asıl çözeceksiniz o garip geldi bana. Forumda en fazla X bir bayide çalışan satış görevlisi arkadaş var.
Abi adama diyorum ki öğrendim elinizde varmış.Çocuk belli bizden biri abi kanallarla ayarlı GM izni olmadan araba çıkmıyor sistemde de görünmüyor girsenizde göremezsiniz diyor açık açık.Dedim iki arkadaşım aldılar.Daha fazla bilgi yok açıklama yok ***** şirket hattından konuşuluyor.
Genel olarak bakarsak gerçekten geldiğimiz duruma bak.Öncelikli tercihim mantıklı fiyatlı stok 7,5R artık olmazsa mayıstamı gelecek ne olacak bekleyeceğim.Tabi o tarihte kesin 2m+
Ne yazalım kardeşim.Senin gibi dümdüz yazınca ne sert yapıyorsun diyorlar.kimse kırılmasın diye ortalama şakayla karışık yazıncada t.şak oluyor.Ciddi ciddi yazayım ozaman.Madem çok bilmişlik yaptın burası yer değil gidin yerinde arayın şansınızı deneyin dedin.Denedik olmadı.Madem bu kadar basit bu iş sen çöz.
MK yerinde neyi nasıl yazacağımız şaşırdık
Yahu ben çözerim ya da bak böle yapmıyorsun ondan çözülmüyor dedim mi? Dedim ki olmuyorsa olmuyor, yoksa yok. Sip verilmiyorsa da verilmiyor forumdan nasıl çözülecek dedim.
İnşallah bulursunuz o ayrı konu.
ArkadaÅŸlar sakin
Az önce TR taraması yaptı arkadaşım. Ekranda otomobiller görünmüyor. Bölge müdüründen bilgi almaya çalışacağım dedi.
Arkadaşlar sakin
Az önce TR taraması yaptı arkadaşım. Ekranda otomobiller görünmüyor. Bölge müdüründen bilgi almaya çalışacağım dedi.
karakterler kötü çıktı tekrar yazdım.![]()
İlk parti Golf R tamamı satıldı. Yeni parti Mayıs 2022'de gelecek. Bilgisi geldi.
Almaya niyetli arkadaşlar sarı siteyi kontrol etsin. Ben max 1 ay içinde ilanlar girilmeye başlar diye düşünüyorum.
Ne arabaymış yahumübarek zamanında zorla satmaya kalkıyorlardı R ları şimdi isteyene bile yok
Sonunda yolda canlı canlı gördüm bugün mavi siyah jantlı
Mavi güzel ama jantlar siyah olmasa daha iyi seçim olur gibi
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)