2022 VW Golf R Review: 0-60mph, Drift Mode, Sound, Handling & More | Top Gear Tested - YouTube
top gear'da test edilmis, 14 dk dolu dolu video.
Printable View
2022 VW Golf R Review: 0-60mph, Drift Mode, Sound, Handling & More | Top Gear Tested - YouTube
top gear'da test edilmis, 14 dk dolu dolu video.
Sari sitede ilana düşmüş bile
Bence 1750 yine insafli rakam girmişler zaten 2-3 opsiyon ekleyince bayi fiyati ile ayni gibi
sahibinden tornado motors golf r - Google Search
ben fotoğraflı halini gördüm ama fotoğraflar internetten alınmıştı galiba. bu linkte ilan no görülebiliyor. @207_TR
benzer bir olay arkadaşımın başına geldi
bayiden sıfır leon almıştı 1 hafta sonra falan ilana koydu tabi plakayı kapatmamış
doğuş tespit edip uyarı yaptı ilanı kaldırttı falan
sonra plakayı gizleyip tekrar ilana koydu
bu sefer doğuştan arayıp kırmızı çizgi yediğini ve 6 ay süreyle kendilerinden sıfır araç alamayacağını söylemişler
sonra farklı yerde fotolar çekip farklı isimle farklı numarayla plakayı gizleyip ilana koydu öyle sattı aracı ama her arayıp plaka sorduklarında acaba doğuştanmı arıyorlar diye şüphe ediyordu :D
Anca sana bana yaparlar.Galerilere kendileri peşkeş çekiyorlar arabaları açıktan para indirip.8r için değil genelleme yaparak söylüyorum.
Öte yandan alan satan mutluysa parasını almışsa satıcı ister saksı yapar ister satar buna kimsenin karışmaya hakkı yok diye düşünüyorum.
Araç alım satım sürecinde fişleme mi yapılmaya başlandı :)
Ticari bir firmayı ticari bir kuruma şikayet etme, sözleşme olmaksızın aralarında ticari yaptırım uygulama... Her iki tarafta bu topa girmez. Anca bireysel müşterilerin gözünü korkutmaya çalışırlar.