kafaya çok takılacak bişey yok sadece aracı alan taraf sizi bir tık fazla ısırmış gibi. madem lokal boya problem alaydı biletini geri döneydi.
Printable View
kafaya çok takılacak bişey yok sadece aracı alan taraf sizi bir tık fazla ısırmış gibi. madem lokal boya problem alaydı biletini geri döneydi.
Şasi de sütunlarda darbe yoksa boya olsa ne olmasa ne.
Hatta diyelim sandık motor değişti.
Ne güzel işte. Motor sıfırlanmış...
Yani lokal boya niye bu kadar büyütülüyor anlamıyorum.
Yetkili serviste sandık motor koyulmuş, bir parça boyalı arabayı aylarca satamamıştım :)
Motorun değiştiğini söyleyince insanların kulağına "-aracın üzerine meteor düştü" diye varıyor sanırım :D
Mesele aracın boyalı olup olmaması değil bunun gizlenmesi, satan arkadaşımız boyasız diye almış binmiş, alacak olan kişi boyasız diye binmiş uçağa gitmiş daha sonra böyle bir sürpriz çıkmış… 2 kişi için hayal kırıklığı. Her ikisininde haberi olsa buraya konu açılacak bir mevzu dahi olmazdı.
Ülkede boya takıntısı değişen takıntısı var olabilir ama daha büyük olan hasar boya gizleme sorunu var. Ayrıca fabrikasyon bir araç almak varken neden boyalı araca para vereyim ki veriyorsamda tabiiki daha az ödeme yapmak isterim çünkü ödenen paralar çok yüksek, biz Avrupa Amerika’daki gibi bir kaç maaşla araç alamıyoruz maalesef..
Açık açık yazayım şube yazmıyorum , otorap’r firmasına müşteri sattığımız aracı götürdü aracta 2017 model A4 aracın tavanında lokal boya var ortalama 2 karış boyutunda söl ön köşede anormal bi macun yok boya izlerinide biz pastada yok ettik direk bakıldığında anlaşılmıyor , müşterininde bilgisi var, arac eksperden çıktı tavan boyasız :) müşteri dediki bu arabanın tavanında boya var nasıl bakıyorsunuz , tekrar baktılar evet boya varmış biz kaçırmısız özürler dilendi , ücret alınmadı hatta. Ama müşteri bu sefer ya arabada başka bişeyi gözden kaçırdıysanız konu öyle uzadı gitti …
Yine otorapor bu seferki hikaye kaskayı , müşteri yine otorapora götürdü araç boyasız ama 4 kapı sök tak. Bu sefer biz sinirlendik kapılarda bıysız düzeltme varmı? Yok , direklerde bi işlem var mı ? Yok , marşpiyeldr bi işlem var mı ? Yok. Araba komple orjinal ama 4 kapı söktak. Müşteri vazgecti başka müşteri yine ekspere götürdü başka bi otorapor şubesine adam dedi, biz ayar yazıyoruz kaskayılerın yarısından çoğunda fabrikdan çıkarken bu şekilde çıkıyor açıklamasını yapıyoruz dedi ve gitti araba. Hatta o dönem üretim videosunh izlemiştim kaskayılerın harbiden kapı montajından sonra tekrar bi işlemden geçiyor .
Bu sefer ümr’n , bu seferde biz müşteriyiz arac 2016 model c180 amg araçta 2 değişen varken arabaya 1 değişen var şekilde raporlandı. Sonrasında ortaya çıktı 2 değişen olduğu ozaman arabanın fiyatı 200 bin tl idi sol ön çamurluk değer kaybına 1.250 tl düştüler karayolları bilmemne neyin açıkladığı rakam bu istiyorsan dava et ama bu rakamın üstünde bi rakam çıkmıyoru o dönem …
En güzelide Tarcanlar yıllar önce videolarında kendisi dıodu bu işin kurumsallığı olmaz şubeciliği olmaz , önemli olan usta diye şimdi kendisi şubeleşmeye gidiyor arkasındanda ekliyor biz ustalarımızı 1 yıl eğitiyoruz. 1 yılda 10 kere toplansalr yine iyi.bu işin markayla vs alakası yok birincisi zaten usta bulmak çok zor. Şuan oladar çok eksper ve vavacars gibi yerler açıldıki elemanlar ister istemez bölünüyor , o sırada bakan kişinin dikkati önemli.
- ülke olarak boya olayınada takılmamak lazım , konu sahibi arkadaş zaten malı uyguna verdim dıosun sembolık birşey düşseydin keşke karşı taraf zaten uyguna alıyorsa görmezden gelebilirdi.